P1010880 (5).JPG
P1010880 (5).JPG

P1010881 (4).JPG
P1010881 (4).JPG

Te vanhat lukijat varmaan muistatte, kuinka ennen vanhaa esittelin kirppislöytöjäni aina otsikon ”Viikon kirppislöytö” alla. Noh. Ihan viikoittainen tämä tapa tosiaankaan ei ole nyt viime aikoina ollut, mutta kun kävin viime viikolla Hankasalmella Aseman kirppiksellä (entinen Kihvelikirppis) ja tein ihania löytöjä, ajattelin taas elvyttää perinnettä.

TUOTE

  • Pitkulainen kristallivati kannella

OSTOPAIKKA

  • Hankasalmen Aseman kirppis

HINTA

  • 9e

KÄYTTÖKOHDE

  • Ei mitään hajua. Ehkä kauneusjuttuja varten kylpyhuoneen tasolle. Tai sitten esimerkiksi tarjoiluastiaksi keittiöön. Karkeille jouluna?

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Käsinpesu

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA

  • Todelline heräteostos. Kirppikselle minusta vähän liian kallis, mutta en vaan voinut vastustaa

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • 3/5. Koska kannessa on pieni halkeama ja 9 euroa on paljon rahaa.

Vinkatkaapa muuten hyvät Tampere-kirppikset!

-Karoliina-

 

Kommentit (2)

La La Lilja
3/2 | 

Suloinen pikku vati, kirppislöytöjen tekeminen on aina niin ilahduttavaa!

Tampereen keskustassa kivoja kirpputoreja ovat ainakin Bonuskirppis Itsenäisyydenkadulla, Radiokirppis ja Kirpputori Tarina Laukontorilla sekä Kodin Kakkonen Papinkadulla, kannattaa tsekata nämä :) Tammelassa on myös second hand shop Kaunotar & Kulkuri ja Aleksanterinkadulla Helga-neiti, näistä voi tehdä loistavia löytöjä.

o_O
4/2 | 

Suosittelen yo. lisäksi myös Hämeenkyrön L.A. kirpputoria sekä Kangasalan Pirkan kirppistä. Ne on isoja kirpputoreja (varsinkin L.A.), joten kantsii varata aikaa! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat