OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä sain joskus vuosia sitten mun mummolta pari kappaletta Iittalan joitain vanhoja jälkiruokakulhoja. Niitä oli kuulemma alun perin ollut enemmänkin, mutta astiakaapin rämähtäessä jossain menneisyydessä suurin osa kulhoista oli tuhoutunut. Otin kulhot ilolla vastaan, vaikka tiesinkin, etten ehkä tulisi löytämään niille paria.

Sitten astelin muutaman kuukauden päästä kirppikselle, ja mitä kummaa, siellähän niitä samaisia kulhoja jökötti rivissä. Ja vielä pilkkahintaan.

TUOTE Iittalan lasikulho. Nimeä en tiedä. 6 kpl
OSTOPAIKKA Hankasalmen KihveliKirppikseltä
HINTA 1e/kpl = 6e
KÄYTTÖKOHDE Jälkkäriastiana, kun halutaan syödä vähän hienommin.
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET Normaali pesu astianpesukoneessa.
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Olihan se vain aikamoinen sattuma, että tämmöistä äinikuista sarjaa löytyi täydennykseksi kirppikseltä. Ja vielä älyttömän edullisesti.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 5/5

Osaako joku sanoa kulhojen mallin? Ja siis oletan niiden olevan Iittalaa. Mutta kertokaapa, jos olen ollut nyt sittenkin tohkeissani Tiimarin kipoista!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (13)

Hemu
14/13 | 

Olisko noi Tapio Wirkkalan suunnittelemat Future-jälkiruokakulhot? Netistä löytyy lista Iittalan lasitavaroista. Näyttäisi olevan 25 €/kuppi, joten tosi hyvä löytö, jos nyt ovat Futuret :)

muumimammma
15/13 | 

Hei, kiitos ensinnäkin mukavasta blogista. Teidän perhettä oli kiva seurata myös Iholla-sarjassa :)

Voisiko jälkiruokamalja olla Timo Sarpanevan Pisaranrengas?

Tiina
16/13 | 

Mäkin veikkaisin tuota pisaranrengasta. Oikein kauniit kulhot ovat!

17/13 | 

Minäkin veikkaan, että olisivat Pisaranrenkaita. Astiataivas.fi sivustolla olivat 20€/kpl, että hyvin löydetty!

Hemu
18/13 | 

Niin onkin Sarpanevan... nyt vasta huomasin nuo "renkaat" :) hyvä muumimamma!

25/13 | 

Sattuipas hyvin, kun huomasin tämän bloggauksen! Löysin samoja kulhoja nimittäin mummoni jäämistöstä ja ihastuin oitis. Nuo olivat Iittalan pakkauksessa, mutta malli ei siitä selvinnyt.

Nuo ovat muuten hyvät jälkiruokakupit, kun ei ainakaan tule syötyä liikaa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat