Viime viikon Hankasalmen reissu kirvoitti moniin kivoihin kirppislöytöihin.

TUOTE

Farkkumekko

OSTOPAIKKA

Hankasalmen Aseman kirppis

HINTA

4e

KÄYTTÖKOHDE

F:lle kouluun leggareiden kanssa ja kesällä ihan vaan sellaisenaan.

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

Konepesu

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA

Ostan todella harvoin F:lle vaatteita kirpparilta, koska koen, että vaatteiden etsiminen vaatii paljon enemmän aikaa ja paneutumista kuin kodin esineiden. Mä olen myös aika tarkka vaatteiden laadusta ja mua häiritsee kulumat. En osaa itse korjata myöskään vaatteita, joten siksi tulee ostettua aika harvoin käytettyä. Tosin jos esimerkiksi tutuilta jäisi yli aina F:n kokoisia vaatteita, olisi tilanne ihan toinen. Tällä kirppiskerralla kuitenkin löysin F:lle jopa kahdet housut ja kaksi mekkoa samasta kirpparipöydästä. Sattui juuri F:n koko ja maku kohtaamaan vielä kohtuulliset hinnat.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

Koska lapsi on kaivellut mekon päälle jo useamman kerran puolentoista viikon aikana, pitäisin sitä erittäin hyvänä ostoksena. Ostoksen kannattavuus 4/5.

-Karoliina-

Kommentit (3)

M.L.
4/3 | 

Moi ja kiitos kivasta blogista! Olen lukenut blogiasi jo monta vuotta, mutta minulla ei ole tapana kommentoida. Nyt kun kerran kommentoin, niin samalla on sanottava, että olen pitänyt myös todella paljon kirjoistasi. Ne ovat minusta olleet ihanan arkisia, helppolukuisia, hauskoja ja samastuttavia myös täysin eri elämäntilanteessa olevalle. Olisi kiva päästä tulevaisuudessa lukemaan lisääkin teoksiasi! :)

Halusin tulla kertomaan, että postauksesi eivät ole Lilyn päivityksen myötä päivittyneet Blogloviniin. Lilyssä ehkä ollaankin jo tästä tietoisia, mutta ajattelin kommentoida varmuuden vuoksi. Minulle kävi pari päivää sitten niin, että blogisi tuli jostain syystä yhtäkkiä mieleeni ja rupesin miettimään, ettei sinulta ole tullut pitkään aikaan postauksia. Huolestuin jopa siitä, mahtaako sinulla/perheellänne olla kaikki hyvin, kun ilmoittamatta oli tullut yhtäkkiä näin pitkä postaustauko. Kun klikkailin blogiisi, siellähän olikin paljon uusia postauksia, mutta eivät vaan olleet näkyneet Bloglovinissa, jonka kautta blogit aina selaan. :) Onneksi ei kuitenkaan mitään sen vakavampaa sitten. :D

Toivottavasti postaukset alkavat pian päivittyä Blogloviniin, toki päivitysten yhteydessä kaiken maailman odottamattomia haasteita tuntuu aina syntyvän, ja varmaan tämäkin saadaan taas pian korjattua. Ihanaa kevään odotusta ja kivaa loppuviikkoa sinulle!

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019
5/3 | 

Oi kiitos, kun panosti, ja jaksoit kirjoittaa noin kattavan kommentin. Mäkin toivon, että kirjoja vielä tulee. Harmi vaan, että nyt siihen ei ainakaan vielä ole aikaa :/
teknisiä ongelmia on ollut monenlaisia ja tosiaan toivotaan, että kohta kaikki nämä on korjattu!

Risto Ruokonen
6/3 | 

Karoliina, kun kerroit mummustat, joka keitti hyvää kahvia, niin kysymys. milloin sinusta tulee mummu ?.
Kysyy isoisä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat