OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä Viikon kirppislöytö -sarja on ehkä hieman hassu, koska todellisuudessa olen muistanut kertoa kirppislöydöistäni varmaankin vain kerran kahteen kuukauteen. Nyt kuitenkin, kun kesä jo kolkuttaa ovelle, on hyvä aktivoida second hand -fiilistely, koska kesäisin minun tulee käytyä kirppareilla todella paljon enemmän kuin talvella. Nämä seuraavat ihanuudet eivät varsinaisesti ole kirpparilta, mutta todellista second handia ne ovat.

TUOTE: Arabian kukkalautaset
OSTOPAIKKA: Mummoltani saadut (jotka hän taas oli saanut minun isomummoltani)
HINTA: 0e
KÄYTTÖKOHDE: Kakkulautaset
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET: Tavallinen pesu.
ARVIO "OSTOKSEN" KANNATTAVUUDESTA: Rakastan näitä lautasia, joten todella onnistunut second hand -löytö.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE: 4/5, koska haluaisin tätä sarjaa lisää, enkä tiedä edes lautasten nimeä. Osaatko auttaa ja kertoa sarjan nimen?

Kivaa päivää!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

Pikkis
7/6 | 

Moi!

Muistelisin, että ois violetta-sarjaa. Saatto muisti tehä tepposet, mut eiköhän joku lukija tiedä oikean nimen. Nätti lautanen.

Jessica
8/6 | 

Moi!
Luulen että kyseessä on Arabia Wärtsilän tuotantoa. Astiaparatiisin sivulla oli saman näköiset kuppiparit nimikkeellä lila kukka. Tehty 1964-1971.
Ehkä joku vastaava sivusto osaa auttaa.

ulla
10/6 | 

Aivan ihananiiii.. Olenkohan aivan väärässä, mutta onko noita olemassa sinisillä kukilla ? Jotenkin palasi lapsuus mieleen.... :) Jollain ystäväni kotona saattoi olla sarjaa. Mutta sinisenä... en ole varma.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat