OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hanksulla ollaan. Ja mitäpä muutakaan kirjoittaisin, kun kirppispostauksen, koska täältähän se mun lemppikirppari - Kihveli Kirppis - löytyy. Tosin nämä lautaset eivät ole oma löytöni, vaan äitini osti ne minulle jo alkuviikosta.

Olen aika haltioissani. Nämä käyvät mielestäni nimittäin ihanasti yhteen edellisten Arabian retrolautasten kanssa, joita sain mummoltani ensin kuusi kappaletta, ja joita yksi teistä ihanista lukijoistani toi minulle alkuviikosta vielä neljä lisää <3

TUOTE: Arabian lautaset, Keltakukka
OSTOPAIKKA: Kihveli kirppis
HINTA: 2€ /kpl = 10e
KÄYTTÖKOHDE: Kakku- ja leipälautasina
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET: Tavallinen pesu.
ARVIO ”OSTOKSEN” KANNATTAVUUDESTA: Rakastan näitä lautasia. Ihanat! Sitäpaitsi tarvitsen lisää lautasia, joten ostos oli loistava.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE: 5/5

Mulle saa muuten AINA tarjota ostettavaksi tällaisia retroherkkuja!

-Karoliina-

Kommentit (10)

Marjo
11/10 | 

Vau mikä löytö! Olen facebookissa rättei, lumppui & retroi -ryhmässä ja siellä aina joskus vilahtaa saman tyylisiä, mutta suurin osa myydään huutokaupalla ja hinnat nousevat pilviin.. Koitan ahkerasti käydä kirppiksillä jos tekisi tällaisia löytöjä, mutta ei! Tai sitte joskus kun löytää niin myyjä tietää kyllä astioiden todellisen arvon ja hinnat ovat pilvissä.

15/10 | 

Voi ei miten ihanat! Rakastan koluta erilaisia kirppiksiä jossa myydään vanhoja astioita yms. ja katson yleensä aina valmiiksi eri kaupunkien kirppiskohteet jos me maakuntamatkaillaan. Välillä tekee kyllä niin mahtavia ja halpoja löytöjä että!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat