OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tein eilen aivan huikeita löytöjä Hankasalmella kirppikseltä. Ostin mm. elämäni kalleimman Kihveli Kirppis -ostokseni, jonka esittelen sitten teille, kun löydän sille kunnollisen paikan uudesta kodista. Tässä kuitenkin vähän pienempi kirppislöytö esittelyyn.

TUOTE Opetustaulu
OSTOPAIKKA Hankasalmen KihveliKirppikseltä
HINTA 7,50 €
KÄYTTÖKOHDE F:n uuden huoneen seinälle
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET -
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Meillä on kyllä varastossa useita lastenhuoneen julisteita, joten varsinaista tarvetta taululle ei ollut. Jotenkin tuollainen 70-lukulaisuus ja erikoisuus silti puri minuun. Sitä paitsi F tykästyi tauluun todella paljon, joten olisi kai alle 8 euroa huonomminkin voinut käyttää. Värit ovat juuri sopivat F:n huoneen muuhun sisustukseen.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 3/5

 

-Karoliina-

Kommentit (8)

lumi
9/8 | 

Moi Karoliina! Löysin blogisi ehkä 1kk sitten, ja siitä lähtien olen lukenut sitä aktiivisesti ja todella ihastunut tapaasi kirjoittaa. Olen nyt lueskellut blogia läpi viime vuosista tähän päivään, ja voin sanoa, että en ole yhtä realistista/hauskaa/pohdiskelevaa blogia elämässäni lukenut. Tästä blogista paistaa elämä! Elämän riemut ja surut :) Meinasin kuolla nauruun, kun katselin sun ja eskon arjen aarteita- ja kyllä- mä (joka elän parisuhteessa miehen kanssa) todellakin yhdyn useisiin juttuihin mistä kerroit -ja mieheni moniin mistä esko kertoi :D Toivon sun keväiset räntäsateet kukkasateiksi ja paljon auringonpaistetta teille kaikille. Ihana blogi, tästä sait taatusti yhden uuden pysyvän lukijan :)

suppu
11/8 | 

Mitähän tällä taululla on opettu? Ei aukea mulle. Tyttö ja poikajuttuja, mutta mitä nuo numerot 12 ja 13 esimerkiksi ovat?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat