Muistatteko, kun kyselin joulun jälkeen teiltä omien blogienne osoitteita? Ja olipa muuten vaikea tehtävä. Selasin läpi JOKAISEN antamanne blogin, ja valitsin sieltä lopulta viisi suosikkiani. Ne ovat tässä satunnaisessa järjestyksessä.Yritin valita listaani mahdollisimman erilaisia blogeja, mutta kuitenkin sellaisia, joita itse voisin lukea päivittäin.

kuva3
kuva3

Kaikki paketissa. Kahden helsinkiläispojan, Janin ja Aleksin blogi, josta löytyy vinkkejä erilaisiin lahjapaketteihin. Hei voiko olla söpömpää ja omaperäisempään ideaan? Ihania paketteja, ihana idea!

kuva2
kuva2

TytDIY. Kauniin mutsi-ihmisen DIY- ja tuunailublogi. Kauniita kuvia, supermahtavia ideoita. Ainoa miinus siitä, että tajuaa, ettei itse keksi/osaa tehdä itse juuri mitään käsillä. Ihailen niin suuresti tämmöisiä taitavia ihmisiä!

kuva4
kuva4

FROM LONDON by Sanna. Lontoossa asuvan mallin ja opiskelijan blogi. Mielenkiintoinen, kaunis ja monipuolinen blogi. Sopivasti ulkomaita ja muuta pohdintaa! Eikä siitä haittaa ole, että kirjoittaa katsellessa silmä lepää.

 

kuva1
kuva1

Soppaa ja sirkushuveja. Kaksosiaan odottava ruokabloggaaja. Blogissa tosin todella paljon muutakin kuin safkaa, mikä on mielestäni hyvä asia. Hei kaksosraskaus makeilla kuvilla. Huuteleeko tämä mun vauvakuume taas tässäkin valinnassa?

kuva5
kuva5

Lastenhuoneen kapina. Hyväntuulinen ja helppolukuinen perheblogi isolla P:llä. Väriä ja iloa!

Kiitos kaikille teille :) Mahtavia blogeja ja ihania ihmisiä niiden takana! Koska tähän en voinut valita kuin muutaman, suosittelen teitä kurkkimaan blogilinkkejä myös vielä tuolta postaukseni kommenttikenttäosiosta. Löytyy varmasti teille monta sellaista lukukohdetta, jota en ole tässä vielä maininnut.

-Karoliina-

*kuvat lainattu blogien bannerikuvista. Tekijänoikeudet blogien tekijöillä itsellään.

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (9)

10/9 | 

Oi voi, kiitos illan piristyksestä! Tästä tuli tosi iloinen fiilis :)

12/9 | 

Kiitos ja kumarrus, että nostit blogimme esiin postauksessasi. Ilahdutti mieltämme kovasti :) Aurinkoista kevään odottelua! Toivottelevat Jani ja Aleksi Kaikki Paketissa -blogista.

Karoliina
14/9 | 

Kiva kuulla :) Kivoja postaushetkiä!

Karoliina
16/9 | 

Teillä on mahtava blogi :) Hyvä pojat!

18/9 | 

No vähäks huikeeta, oon ollu ihan hämillään täällä eilisestä asti! Kiitos kaunis <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat