* maalauspalvelu saatu ilmaiseksi: Maalausliike Vainionmäki, Tampere

Mä olen saanut nyt piiiiiiitkän väsytystaisteluni osin loppuun, kun sain vihoin ja viimein taivuteltua rakkaan aviomieheni siihen, että meidän kodin seiniä vähän maalailtiin. Meillä on tähän asti ollut kaikki seinät vitivalkoisia F:n teippiseinää lukuun ottamatta. Periaatteessa mäkin pidän valkoisesta, enkä ole räiskyvien värien perään, mutta jotain kontrastia olen sentään meille halunnut.

Alun perin mä olisin halunnut maalattavan meillä sekä olohuoneen takaseinän, että makuuhuoneen takaseinän, mutta koska uusi sängynpääty (esittelen varmasti myöhemmin), muutti hieman makkarin ilmettä, päätettiin ainakin tähän hätään olla maalaamatta makkaria. Pitäisi miettiä rauhassa, mikä sävy vähän eri näköiseen makuuhuoneeseen, jonne pitää syksyllä mahduttaa vieläpä kaksi pinnasänkyäkin, sopisi.

Kun lopulta oltiin A:n kanssa saatu päätettyä meitä molempia miellyttävä seinän värisävy (jokseenkin kivinen projekti), meni loppu kuin vettä vain. Soitin Maalausliike Vainionmäkeen*, sieltä tuli Sami katsomaan meidän seinien kunnon seuraavana päivänä ja jo siitä muutaman viikon päähän oli sovittu maalausaika. Meidän tehtäväksemme jäi ainoastaan ilmoittaa toivotun maalin värikoodi maalarille, ja siirtää sohva vähän kauemmaksi seinästä. Maalin oston, kaikki suojaustyöt ja maalauksen suoritti ammattilainen puolessa työpäivässä. Vähän tuli sellainen tunne, miksi helkkarissa ei oltu ryhdytty tähän jo aikaisemmin.

Meidän olkkari on mun mielestä nyt aivan eri näköinen kuin ennen. Jotenkin pehmeämpi ja kutsuvampi. Ja jos joku vielä väittää, että yhden seinän maalaaminen värillä pienentää huonetta, niin ei ole kyllä totta.

Aluksi oli tarkoitus iskeä seinään heti vaaleita tauluja, mutta nyt on tunne, ettei tässä ole mikään kiire täyttää seinää. Se on jo niin kaunis itsestään. Pitää harkiten miettiä, mitä seinälle oikein jatkossa laittaisi. Huomioksi pitää sanoa, että livenä seinä on vähän harmaampi, ei aivan noin sininen. Vanhaa valkoista seinää voi vertailun vuoksi katsella täältä postauksesta.

Niin ja samalla himo maalata kodin muitakin seiniä sen kun vaan kasvaa.

-Karoliina-

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Pakko tulla kysymään että mitä tuollaisen yhden seinän maalaaminen maksaa? En ole koskaan tullut edes ajatelleeksi, että tuohon voisi ulkopuolisenkin ottaa. Onpa kätevää.

Mari82
6/4 | 

Siis niin hyvä sävy ja parempi kuin ennen 👊🏻😊

Kakara
7/4 | 

Suosittelen tutustumaan galleriakiskoihin. Suht helppo asentaa (no puoliso asensi, enkä muista mitään hirveää hermoromahdusta siihen liittyen :-D) ja vielä helpompi ripustaa tauluja ilman stressiä kauniin maalipinnan rei'ittämisestä.

Hennao
8/4 | 

Huikkaan vain, että suosittelen ostamaan ens alkuun vain yhden pinniksen. Mahtuvat pitkään samaan pinnasänkyyn vieretysten ja kasvaessaan jalat vastakkain! 😌😌💕

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat