Tässä sairastaessa ja yön tunteina valvoessa  (mulla jatkuu edelleen kuume ja toinen vauvoista sairastui yöllä) on ollut aikaa miettiä. Nimittäin nimiasioita.

Niin kovasti kun haluaisinkin vaihtaa blogin nimen, en vaan osaa. Mikään ei tunnu aukottoman hyvälle, eikä ikuisesti sopivalle. Ehkä siis mennään Kolmistaan-nimen alla hamaan tappiin. Kertokoon Kolmistaan tänä päivänä perhekoon sijaan kolmesta blogin teemasta: minun aatoksistani, perheestä ja kodista.

Mutta vauvojen bloginimet sentään sain pinnistettyä aivonystyröistäni. Tai itse asiassa yhtenä iltana ne vaan putkahtivat mieleeni. Tästä eteenpäin meidän vauvat kulkevat blogissa nimillä Omppu ja Mesi. Omppu on tuo vaaleanpunapukuinen A-vauva. Minuutin vanhempi isosisko. Mesi B-pikkusisko. Minuutin nuorempi ja ainakin toistaiseksi ehkä sata grammaa kepeämpi.

F tosin olisi myös halunnut uudistusta. Haluaisi olla Kaneli. Päätettiin kuitenkin, että vanha kunnon F toimii jatkossakin Äffänä.

Kivaa päivää sinne!

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä Asu: NOSH (saatu) 

Kommentit (9)

Krista
10/9 | 

Meilläkin vauva tunnetaan nimellä Omppu ❤️ Terkut sinne kaimalle!

Vierailija
14/9 | 

Kolmistaan-nimi voi viitata myös kolmeen tyttäreen, eikös vaan? Tytöthän muodostavat ikään kuin kolmiapilan yhdessä. :-)

Pikaista paranemista ja kovasti voimia sairastamiseen!

Tanetsu
15/9 | 

Kivat blogi nimet :) olisi kiva kuulla mistä nuo tulee ? Viittaako jotenkin tyttöjen oikeisiin nimiin ?

Vierailija
16/9 | 

Ihanat tytöt! Näyttääkö vaan vai onks heillä vähän tummat kulmat ja vähän punertavaa hiuksissa? 😍

Vierailija
17/9 | 

Kannatan Kanelia, se jäi heti mieleen, ja tiedän jo nyt hamaan loppuun, kenestä on kyse. Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta edelleenkään en tiedä kehen viittaat kirjaimilla - toki se asiayhteydestä selviää, mutta yksittäinen kirjain on huonoin mahdollinen koodi kenellekään ihmiselle. Eikö isokin tyttö ansaitse kivan blogi-nimen?

Tyttöjen äiti
18/9 | 

Meidän kaksostytöt olivat ristiäisiin saakka Omppu ja Emppu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat