OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedättekö sen päivän, joka tuntuu varastetulle? Oikeasti sen ei vielä pitäisi olla tässä. Oikeasti sen kuuluisi olla vielä viikkojen päässä, jossakin kaukana edessä. Töiden, työpöydällä lojuvien epämääräisten paperipinojen ja joka aamu bussipysäkillä mietittyjen to do -listojen jälkeen.

Mutta sitten. Ihan yllättäen ja pyytämättä se kuitenkin tulee. Saapuu eteen sinä ihan tavallisena maanantaina. Silloin, kun avaat sen ihan tavallisen kerrostalokodin ulko-oven ja hengität ensimmäisen kerran sen päivän ja viikon ilmaa.

Siellä se on. Kesä.

Kesä joka odottaa jo toukokuun maanantaissa ja pyytää unohtamaan hetkeksi sen faktan, että oikeaan lomaan on vielä koepinojen pituinen matka.

Varastettuina kesäpäivinä kaikki on vielä edessä, eikä mitään tuhlattu. Silloin jäätelö maistuu hitusen paremmalle, puut ovat asteen verran vaaleampia ja meri. Meri tuoksuu sille kun haistaisi sen ensimmäistä kertaa.

-Karoliina-

Kommentit (10)

Pautsi
11/10 | 

❤️❤️❤️ Ihana teksti! Ja mä niin tiedän ton.

12/10 | 

tykkään blogistasi mutta nyt on aivan pakko kommentoida... tämän postauksen F:n kuvat eivät ole mielestäni nettiin sopivia kuvia. eihän niissä mitään suoranaisesti näy mutta lisäisitkö itsestäsikään kuvia tuollaisessa asussa ja asennossa?? Nyt ehkä sanotte ettei kuvassa ole mitään pahaa, mutta mieti tyttöä kun on vanhempi, ilahtuisiko jos näkisi uikkarikuvia julkisessa blogissa?

13/10 | 

En tiedä olenko sokea mutta en näe kuvissa uikkareita... Näen pienen tytön paljaat sääret. Jos ei niitä voi näyttää niin burkhaanko on pukeuduttava? Kesäkuvissa on ihan varmaan uikkarikuvia kaikilla ja tavallinen ihminen ei niitä kierolla silmällä katso. Edes opetusmielessä...

14/10 | 

Olet ihan oikeassa. Mietin tuota kuvien rajausta ja sun kommentti sai laittamaan ekan version, eli sensuroidumman (mutta kuvana rumemman). Kiitos herättelystä :)

Em
15/10 | 

Ihan samaa mietin, mutta en ehtinyt kommentoimaan. Hyvä Karoliina kun ymmärrät! :-)

Mary
16/10 | 

Kiva, että elämä on nyt viimein mallillaan, kun monta vuotta meni huonossa suhteessa. Ja varsinkin, kun
ainoa haaste mitä itse tarjosit suhteeseenne oli liiallinen joustavuutesi ja oman itsesi kadottaminen perheen hyväksi tokikin. Seuraava suhteesi tällä itseanalusointisi määrällä (mikä ehkä ongelma olikin) onnistunee täydellisemmin ja viattomat silmäsi ei vety tuskan kyyneliin toimiessasi vain toisten hyväksi
;)

18/10 | 

Tämä on kaksipiipuinen juttu. Ymmärrän kannat puolesta ja vastaan. Tosin kun kyse on omasta lapsesta, mielummin ehkä kuitenkin on ylivarovainen kun katuu jälkikäteen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat