OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ette tiedä, kuinka vaikeaa onkaan ollut pitää tämä asia teiltä salassa. Tai siis tuo asia, eilen kerrottu.

Minun bloggaajamentaleettini on aina perustunut siihen, etten ala valehdella. En ala kertoa satuja ja kiiltokuvia, kun siinä oikeassakin on ollut ihan tarpeeksi jutun juurta. Jos en ole voinut tai halunnut jostain kirjoittaa, en ole sitten kirjoittanut ollenkaan. Vaan kun eroprosessi  oli erilainen. Oli pakko pitää kulissit, edes hetki, jotta asianosaisilla, meillä kaikilla, oli rauhaa toipua.

Mutta jotain siinä samalla menetin. Nimittäin vapauteni kirjoittaa.

Nyt minä olen kuitenkin taas vapaa. En ehkä sillä tavalla vapaa, kun ensin kuvittelette. Parisuhdemielessä. Siihen menee vielä varmasti aikaa, koska kuten kaikki eronneet tietävät, ei nuo tuollaiset asiat tapahtu sekunnissa, viikossa tai edes kuukausissa.

Tunnen kuitenkin olevani taas vapaa kirjoittamaan. Vapaa kirjoittamaan elämästäni niin kuin se nyt on. Vapaa päivittämään Instagram-kuvaa ilman, että joudun miettimään, näkyykö taustalla salassa pidetyt muuttolaatikot. Vapaa kertomaan oikeista tunteistani ja vapaa kävelemään kadulla eronneena naisena, joka voi vasta kysymyksiin "mihin te muutitte" ilman, että joka kerta täytyy pohtia, kertoisiko totuuden vai ei. Vapaa vastaamaan teille kommenttiboksiin, kun kysytte, miten tällää menee. (Ja anteeksi vielä, että olen viime viikkoina joutunut jättämään kysymyksenne ja kommenttine auki).

Vaikka kevättalvi onkin ollut rankka, ja edessä on pitkä matka, tuntuu sille, kuin olisin saanut jotain suurta takaisin. Vapauden - vapauden ilmaista itseäni.

-Karoliina-

 

Kommentit (23)

e
24/23 | 

Voimia uuden edessä ? Eilinen uutinen tuli kyllä puskista, mutta on vain oikein pitää tietyt asiat itsellään. Seuraan blogiasi jatkossa vielä suuremmalla mielenkiinnolla, sillä olen pohtinut samaa muutosta. Lopullinen päätös vain kovasti pelottaa - etenkin pienien puolesta... Toiselle on niin helppo sanoa, että kyllä te sen hanskaatte, mutta oman elämän kohdalla tilanne on aina monimutkaisempi. Mutta silti, kyllä TE tän hanskaatte ?

Hjenna
25/23 | 

Paljon voimia ja jaksamista! Asia vie aikaa sopeutua ja tottua mutta loppujen lopuksi, se että annat aika itsellesi ja tunteillesi palkitaan. Sinusta tulee jälleen ehyt kokonaisuus ja voit nauttia kevätauringosta. Et ehkä vielä tänä keväänä samalla tavalla kuin ennen. Mutta ensi vuonna on taas kevät.

26/23 | 

Aivan kyllä se kevät koittaa, mutta aikansahan se ottaa. Lähdin pari vuotta sitten pitkästä liitosta ja nyt kaksi vuotta ja kaksi laastarisuhdetta myöhemmin olen vihdoinkin vapaa. Ihana tunne kun löytää itsensä vuosien jälkeen ja elämä puhkeaa kukkaan! Voimia ja aurinkoisia kevätpäiviä!

Hanna
27/23 | 

On muuten hyvä toi Haloo Helsingin biisi. Kuuntelin tota paljon hoitojen ja keskenmenojen aikana. Siitä sai voimaa, kun sitä lauloi kurkku suorana parkuen samalla silmiä päästään.

Kyllä te selviätte. Aikaa se vie varmasti. ❤

Nanna
28/23 | 

Me täällä toisella puolella odotetaan sun kirjoituksiasi. Ihanaa, etta voit olla tuossa mielessä nyt sitten vapaa ja avoin. Se on ollut tässä sun blogissasi aivan ihanaa. Tuo rehellisyys, kyky olla avoin ja ilmaista itseäsi muiden välillä törkeistäkin kommenteista huolimatta ja niitä jopa arvostaen (jo itellään mahtava saavutus). Lämpöiset halit Nannalta Santa Monicasta

AllekirjoittanutMimi
29/23 | 

Suruisa asia.. Mutta joka tapauksessa näytät tuossa kuvassa aivan uskomattoman hyvältä! Mielettömän sievä kuva susta ??

Erin
31/23 | 

Mites Esko? Avaisiko hän oma blogin? Terveisiä jos vaan hänelle tätä kautta se kulkee. Jos hän voisi vierailla sun blogissa vielä kerran ja kertoa jotain mitä kuuluu? :) Voisi olla todella mielenkiintoista lukea Eskon omaa blogia.

32/23 | 

Uskon, että meitä olisi monia jotka siirtyisimme Eskon blogin seuraajiksi. Olisi kiva jos hän kirjoittelisi edes harvakseltaan kuulumisia, vaikka joskus myöhemmin kun jaksaa.

33/23 | 

Kun tää kaikki ei oo vaan meidän käsissä <3 Mä ajattelen, että sä oot aika rohkea nainen, joskus vaan on parempi erikseen, mitä yhdessä.

Maarit
44/23 | 

Ei muuta kuin häntä pystyyn ja uutta kohti. Teillä oli ihana ja välillä vähemmän yhteinen elämä. Onneksi,sillä pikkuinen F ilostuttaa elämäämme. Voimia - niitä varmasti tarvitaan,käytännön ja tunneseikkoihin ja kun on lapsi,niin sekin vaatii oman aikansa ja rauhansa sopeutua uuteen tilanteeseen - komeuksesta tiiä. Meilläkin yksi tyttö,nyt jo liki 30 vee :)
Toiveikasta kevättä <3

46/23 | 

Erot ovat aina vaikeita. Mielestäni usean vuoden projekteja. Jos voin jotain omista kokemuksista sanoa, niin anna aikaa itsellesi. Se voi viedä jopa vuosia, mutta se kannattaa <3 Jossain vaiheessa voi tuntua, että olet jo päässyt asian yli ja taas seuraavassa hetkessä se iskee päin näköä.

Jotain uutta ja ihanaa on kuitenkin elämällä tarjottavana <3 :) Jokainen kokemus opettaa ja vie kohti "parempaa minää".

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016