P2087458.JPG
P2087458.JPG

P2087354.JPG
P2087354.JPG

Hellurei! Ja huomenta! Tampere on herännyt tänään Valoa-fiiliksiin, kun aurinkoa on tällä viikolla ollut enemmän kuin muilla viikoilla. Ja eilen starttasi Valoa Festival, joka jatkuu vielä tänäänkin.

Me oltiin A:n ja kamujen kanssa jo eilenillalla katsomassa Iisaa ja Paperi-T:tä. Tnään mennään uudelleen. Hauskaa, että keskelle talvea on saatu festaritunnelmaa. 

Kun mä olin nuori, sellainen 14-20 -vuotias, kävin todella paljon keikoilla. Jyväskylän Lutakko oli se mesta, minne mentiin ennen ja jälkeen täysi-ikäisyyden. Silloin bändit oli eri tyyppisiä, mitä nyt kuuntelen: Sentenced, Charon, To Die For, 69 Eyes, Children of Bodom ja muut tummanpuhuvat. En enää nykyisin kuuntele tuontyyppistä musaa (enkä vedä mustaa kajaalia sisäluomitäydeltä), mutta kyllä biisit edelleen kolahtavat, kun ne jossain kuulee. Sisko lauloi torstaina MOW:n avajaisissa karaokehuoneessa Charonin Little Angel ja omisti se ison maailman tyyliin meikäläiselle. Vitsi mitkä legendaariset fiilikset!

Sidoste messissä muuten Valoalla! Tulkaa moikkailemaan! 

-Karoliina-

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat