Kaupallinen yhteistyö: Pampers

Musta tuntuu, että meidän elämä vauvojen kanssa on muuttunut todella suuresti joulun jälkeen. Vuodenvaihteeseen asti tytöt nukkuivat suurimman osan ajasta, mutta nyt alkuvuonna tytöt ovat ottaneet isoja harppauksia kohti virkeämpää ja aktiivisempaa menoa. Samalla, kun tytöt ovat alkaneet ”höpötellä”, hymyillä, nauraa ja liikehtiä enemmän, on omakin oleminen tyttöjen kanssa muuttunut. On ihanaa, kun lapset ottavat kontaktia ja heiltä saa ikään kuin palautetta itkun tai naurun muodossa. (Toki naurun muoto mukavampaa.) Vauvoista on alkanut kehittyä yhä enemmän omia persooniaan.

Yksi merkittävä uusi asia tyttöjen elämässä on kiinteiden ruokien maistelu, joka aloitettiin heidän kohdallaan himppusen aikaistetusti lääkärin ohjeella, refluksin vuoksi. Vaikka maito on tietysti vielä pääruoka kauan, tuntuu uskomattomalle, että tästä alkaa polku siihen, että tytöt istuvat joku päivä meidän kanssa saman pöydän ääressä. Totta kai pienten vatsaa täytyy kuunnella tässä(kin) touhussa, mutta toistaiseksi tähän asti kaikki on mennyt kiinteiden maistelun kanssa hyvin.

Meillä on käytössä lastenlääkäreiden ja toksikologien kanssa yhteistyössä kehitetyt Pampers Premium Protection -teippivaipat, jotka soveltuvat ominaisuuksiltaan myös tähän uuteen elämänvaiheeseen, jossa pienten vatsat – ja samalla vaipat – joutuvat kiinteiden kanssa kovemmalle koetukselle kuin pelkän maidon kanssa. Pampers-vaipoissa on uusi, vauvan ihoa vasten pehmeälle tuntuva Heart Quilt – pintakerros, joka pitää kosteuden sisällään, jolloin vauvan iho pysyy mukavan kuivana. Tämä ihan loistava juttu varsinkin yöaikaan. Tytöt ovat nimittäin alkaneet nukkua öisin pidempiä pätkiä putkeen, koska nälkä ei enää herätä heitä niin usein kuin pelkän maitoruokailun aikaan. Siksi on mahtavaa, ettei myöskään vaippa pakota lapsia heräämään/ minua heräämään vaipanvaihdon vuoksi. Pamperseissa kun sattuu olemaan kolmekerroksinen rakenne, joka pitää vaipat imukykyisinä peräti 12 tunnin ajan.  (Tosin ihan 12 tuntia meillä ei AIVAN VIELÄ nukuta putkeen, öhöm.)

Jos mietin, mikä asiat meidän elämää nykyisin kiinteiden syönnin lisäksi leimaa, on järjestelmällisyys yksi merkittävämpiä asioita. Tietysti, jos joku ulkopuolinen katselisi ja kuuntelisi meidän kodin menoa, voisi äkkiseltään ajatella, ettei järjestelmällisyys olisi ensimmäinen sana, joka tulee mieleen. Mutta totta se on: Kaikkien näiden lelukasojen ja tuttipullorivistöjen seassa meillä vallitsee sellainen tietty pomminvarma järjestys ja tutut kaavat, joista ei luisteta. Varmasti kaksosten kanssa voi elää myös boheemisti, mutta selvästi meidän perheen keinoksi hallita arkea on tullut rutiinit ja hyväksi havaitut tavat. Niitä ovat vaikkapa pienten nukkumaan laitto aina kellontarkasti puoli kahdeksalta. Vaunulenkille lähtö aamupäivällä yhdeltätoista. Uuden Pampers-vaippapakettitilauksen tekeminen kauppakassipalvelusta sunnuntaisin aina niin, että se toimitetaan kotiovelle maanantaiaamupäivänä. Ulkovaatteiden pinoaminen riveihin ennen uloslähtöä, jotta vauvat voi pukea ikään kuin liukuhihnalta. Niin ja toki kalentereiden synkkauksen ja tulevan viikon läpikäyminen miehen kanssa aina viikonloppuna uutta viikkoa varten.

Millä tavalla te saatte mielenrauhan perhe-elämän keskellä: Tuoko selkeät suunnitelmat rauhaa vai ahdistaako liika aikataulutus elämää? Kuka vannoo fiilispohjalta menemisen nimeen?

-Karoliina-

 

Kommentit (6)

Tuplis
7/6 | 

Juurikin näin meillä mentiin! Minun mielestä pääsin helpommalla kun noudatimme rutiineja ja juurikin päivärytmi oli aina samanlainen. Ja muistan kuinka latasin jääkaappiin aina päivän maidot ja ruuat valmiiksi, koska kaksosten kanssa piti olla aina "hiukan edellä" eli kun esim. nälkä iskee yhtä aikaa, niin siinä ei sitten enää turhia odotella😊

Vierailija
8/6 | 

Meillä myös vannotaan rutiinien ja aikataulutuksen nimeen. Vielä ykkösluokkalaisenkin kanssa yritetään pitää kiinni nukkumaanmenoajoista. Joskus livetään ja joustetaan, mutta viikonloppuinakaan ei turhia kukuta.

Vierailija
9/6 | 

Miksi päädyitte Pampersiin? Teittekö vertailuja hinnan, laadun, kemikaalien, valmistusmaan tai käytännön kautta? Tämä tuli mieleeni, kun enemmän tai vähemmän olet ajan saatossa tukenut kotimaisia tuotteita. Toki vaippojen toimivuus/sopivuus on hyvin yksilöllistä! (esim. kehon rakenne tai ihon reagointi) Meillä mentiin Muumivaipoilla juurikin kotimaisuuden takia, mutta liikkumisen lisääntyessä vaihdettiin merkkiin, jossa oli parempi rymytä ja pistellä menemään.

TinttiCee
10/6 | 

Vaatepinot illalla valmiiksi aamua varten, niin sisä- kuin ulkovaatteetkin. Jos sitä ei tee, alkaa pakka leviämään heti silmien auetessa. Lisäksi kahvit ladattu valmiiksi. Rutiinit, niiden nimeen vannotaan. 😄

Käyttäjä19984
Liittynyt29.7.2018
11/6 | 

Kiinnostaa tietää miksi lääkäri suositteli kiinteiden aloitusta aikaistetuksi refluksin vuoksi? Meillä on vauvalla refluksi vaivaa (5kk) ja laiskasti on vähän maistateltu kiinteitä vasta. Auttaako kiinteät refluksiin vai onko vauvoillanne ollut liian hidas painnousu vai mikä?

Vierailija
12/6 | 

Kenellä refluksilääkärillä käytte? Kiinnostaa kun epäilen meidän lapsella refluksia ja Tampereella myös asutaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat