sisustus1
sisustus1
sisustus2
sisustus2

Koska 55 neliötä –postaussarja on melkein lopussa (vain makuualkovi enää puutuu), päätin, että aloittelen jo toista kotiin liittyvän sarjaa.

Kuten moni teistä tietääkin, muutimme kaksi vuotta sitten 100-neliöisestä rivitaloasunnosta 55 neliön kerrostalokotiin. Moni sanoi, että emme kyllä tule mahtumaan nykyiseen kotiimme ja seinät kaatuvat pian päälle, mutta niinpä vaan 2013 tehty päätös tuntuu edelleen yhdeltä elämän parhaista.

Tokihan asunnon kokoomme vaikutti tietysti myös se, että Helsingin hintataso asunnoissa on niin huima, mutta ei pieni koti silti mitenkään pakkoratkaisulle tuntunut. Tai tunnu, edelleenkään.

Uskon, että pienestä kodistakin saa juuri sopivan perheasunnon, jos pohjaratkaisu on hyvä, keksii innovatiivisia ratkaisuja ja on valmis luopumaan rojusta. Niin ja onhan tähän kaikkeen aika monta muutakin jippoa tullut keksittyä. Niinpä päätin, että koska tiiviissä neliöissä asuminen kiinnostaa monesti teitä lukijoita, ja koska koen olevani oikea pienten kotien puolestapuhuja, voisinkin kirjoittaa jatkossa tätä sarjaa siitä näkökulmasta, kuinka pienen kodin saa toimivammaksi.

Pohdin myös, että linkkaan tähän sarjaan vanhoja aiheeseen liittyviä postauksia (jahka ne jostain löydän) ja etsin teidän kanssanne ratkaisuja myös niihin pulmiin, joihin emme ole itse vielä mitään keksineet. Niin ja jos onni suo, olisi sarjan kautta kiva päästä kuvaamaan myös muidenkin ihmisten tehoneliökoteja ja -ratkaisuja. Joten omista tai kamujen kämpistä saa ehdottomasti vinkata sähköpostiin!

Tällä linjalla siis kohti uutta viikkoa! Postauksen kuvat Instagram-suosikeistani!

-Karoliina-

Ylempi kollaasi: Kuvat lainattu Instagramin avoimilta tileiltä. Ylävasen, scandinaviahomes // yläoikea,scandinaviahomes // alavasen, sisustusinspiraatio (via saara_hki) // alaoikea, sisustusinspiraatio (via stadshem.se)

Alempi kollaasi: Kuvat lainattu Instagramin avoimilta tileiltä. Ylävasen, design_school_bilim // yläoikea, a_tearose_blooms_n_ivy // alavasen, stadshem // alaoikea, trendspanarna

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (9)

2/9 | 

Tämä on kyllä loistava aihe! :) Innolla odotan tulevia postauksia.
Me ollaan asuttu 57 neliöisessä kolmiossa miehen, lapsen sekä kissan kanssa nyt melkein vuosi. Ahdastahan täällä välillä on, mutta luovilla ratkaisuilla on saatu kotia kivemman näköiseksi, sekä tilavemman tuntuiseksi. Pikkuhiljaa hyvä tulee, ja innolla odotan jos tämän postaussarjan kirjoituksista saisi lisää ideoita ja uutta inspiraatiota.

Riina
4/9 | 

Tosi hyvä postaussarjaidea! :) Erityisesti odotan juttua vaatehuoneen muutoksesta makuualkoviksi! :)

9/9 | 

Tehoneliö-jutut kiinnostaa aina! Meillä asuu äiti ja 4 eri ikäistä lasta 89m2 asunnossa. Pelastus on kaksi vaatehuonetta joista toinen ihan super, nielee meidän kaikkien vaatteet niin sisä-, juhla-, kuin jemmassa olevat kulloisetkin kausivaatteet. Se hyvä puoli on että tasausesti joutuu käydä tavaroita läpi ja laittaa meille tarpeettomat kiertoon.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat