Asu: lappuhaalarit, kevytuntuvatakki, pipo ja lenkkarit

Merkki: haalarit, R-Collection* // kevytuntuvatakki, Joutsen* // pipo, Sidoste* // lenkkarit, Nike

Hankintapaikka: Lenkkarit on monta vuotta sitten ostetut. Olisikohan ollut Asokselta. blogin kautta. Haalarit sain hiljattain blogin kautta. Sidosteen ja Joutsenen kamat on taas noiden mun muiden töiden kautta.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Mä pidän lappuhaalareita perinteisellä tavalla, tai sitten ison college-paidan alla samaan tyyliin kun ne näkyvät nyt takin alta. Lenkkarit on ollut sellaiset jokapaikanhöylät, jotka sopii värinsä ja mallinsa puolesta asuun kuin asuun. Tosin pipon merinovilla on näille säille jo vähän liikaa. Mähän olen täysin hurahtanut Joutsenen takkeihin ja pidän niitä tilanteessa kuin tilanteessa, säällä kuin säällä. En olisi itsekään uskonut, että joku materiaali vie niin mennessään, mutta untuva on tehnyt sen. Tämä kyseinen, kevään uutuus-Minttu-takki, on musta ihanan mallinen. Rakastan tuollaista pallomaista muotoa (varsinkin, kun kiristää alahelmää tuolla tavalla kuin kuvassa) ja parkahenkeä.Ylipäättään tykkään ostaa Joutsenet itselleni tällä tavalla over sizenä, yhtä kokoa liian isoina. 

Hankinnan kannattavuus: Lenkkarit ja haalarit mä taisinkin ruotia jo täällä postauksessa. Sidosteen pipot oli mun talven pelastus. Vaikka Minttu-takit tuli myyntiin verkkokauppaan vasta viikko sitten ja joihinkin kivijalkaliikkeisiinkin hiljattain, tiedän jo nyt, että takista tulee mun kesän luottotakki. Se, jonka voi heittää t-paidan päälle viileällä säällä kaupungille ja sen, jonka voi vetäistä mökkiöinä terassilla istuessa. Moni mieltää untuvan talveen sopivaksi materiaaliksi, ja kyllähän se lämmittääkin. Toisaalta untuva kuitenkin hengittää niin paljon, että se ei hiosta oikeasti ikinä. Se on musta ehkä kummallisin – ja mahtavin juttu – untuvassa.  Siksi untsikka – kevytuntsikka nimenomaa – on myös ihan relevantti kesätakki. Mintun väri tosin on mulle mun mielestä väärä. Kuvausten jälkeen itse asiassa palautin vielä takin ja valitsin toisen sävyn. Osaatteko arvata, minkä?

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

 

 

 

Kommentit (3)

Vierailija
5/3 | 

Moikka,

Näyttää ihanalta takilta. Miten tuo takin mitoitus eli onko se hieman oversize? 

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019
6/3 | 

Tosta saa helposti over sizen, kun ottaa reilun koon.. Malli on tosin sellainen pallomainen, eli ei "oikeassakaan koossa" piukka. Mulla oli tuossa koko M, ja olin silloin oikeasti kokoa XS/S. Tosin sama takki menee edelleen näin kaksosraskauden viime metreillä. Oli viimeksi eilen päällä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat