Heippa,

Olen jo pitkään huomannut, että kun tarvitsen muutaman minuutin rentoutumishetkeä, suuntaan joillekin ihanalle sisustus- tai life style -sivulle.

Siksi halusinkin jakaa teille parhaan virtuaalisen rentoutumispaikkan, jonka tiedän :  Alv hem - nettisivut ja niiden myynnissä olevat asunnot. Voi tätä kauneuden määrää :) Valkoisia lautalattioita ja ihania sisustusidiksiä!

Kertokaa te nyt, mikä nettisivu saa sinut hyvälle mielelle?

Ihanaa ja kaunista alkavaa viikkoa!

-Karkki-

Kuvat:

Alv Hem

Kommentit (3)

Siru
1/3 | 

Sinun blogisi on mun rentoutumishetki :). Lisäksi seuraan Vuoden mutsi ja Project mama blogeja. Ihanaa luettavaa, hyvällä otteella ja asenteella elämää kohtaan.

Mira
3/3 | 

www.airbnb.com sivustolta etsimme itsellemme vuokrakämppää loman ajaksi Kööpenhaminasta. siellä siis ihmiset ovat listanneet omia kotejaan ja tarojavat niitä vuokralle. käy kasomassa! siellä niitä lautalattioita vasta onkin!!! aivan tositosi upeita.

ja kylläpä tuntuu olo etuoikeutetulta kun itse sellaiseen 143neliön lukaaliin toukokuussa perheineen pääsee leikkimään tanskalaista huippusisustajaa :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat