P1010822 (5).JPG
P1010822 (5).JPG

P1010828 (3).JPG
P1010828 (3).JPG

P1010830 (3).JPG
P1010830 (3).JPG

P1010824 (4).JPG
P1010824 (4).JPG

P1010821 (6).JPG
P1010821 (6).JPG

P1010817 (5).JPG
P1010817 (5).JPG

Kaupallinen yhteistyö: Zalando

Kun minä olin teini, muotia olivat koppurakovat ja kireät farkut, jotka piti vetää jalkaan niin pinkeinä, että usein minulla oli mustelmat lantioluideni kohdalla farkkujen puristuksen vuoksi. Oikeastaan kaikki muukin, joka päälle vedettiin ja joka oli coolia, tuntui epämiellyttävälle. Kengissä oli korko (en pidä), rintsikoissa megatoppaukset ja takkien ja paitojen alareunasta kävi viima sisään.

Olenkin ihan hirmuisen tyytyväinen siihen, kuinka vuosien saatossa trendeiksi ovat kasvaneet sellaiset käytännölliset, mukavat ja rennot vaatteet, asusteet ja kengät, jotka eivät purista mistään. Joilla voi liikkua, heilua, kirmata bussiin ja joissa olo on kotoisa.

Okei. Kyllähän niitä kotikollareita ja lenkkareita oli 2000-luvun vaihteessakin, mutta eivät ne olleet silloin vielä kaupunkikelpoista kamaa. Ei tullut mieleen lähteä juoksupöksyissä leffaan, eikä lenkkareissa bileisiin. Nyt ovat asiat toisin.

Kuten olen kirjoitellut tänä keväänä jo aikaisemminkin, kotona työskentely on tehnyt sen, etten olen alkanut vieläkin enemmän haluta mukavia vaatteita ylleni. Kun kirjoittelee läppärillä kotisohvalla, täytyy vaatteiden olla mukavat. Samalla olen halunnut silti pitää edes jotenkin kiinni siitä, että en muutu pölähtäneeksi kotihiireksi, joka ei kehtaa avata ovea edes posteljoonille. Olen yrittänyt kotona olostani huolimatta pitää asuni sellaisina, että voin koska tahansa astella ulos kaupungille, lounaalle tai kahvitreffeille niin, että olo ei ole liian nuhjuinen kodin ulkopuolellakaan.

Kulmakiveksi tähän uuteen tyyliini on löytynyt oivallus sporttivaatteiden ja -kenkien ihanuudesta. Te tiedätte, etten ole mikään liikuntakärpänen oikeasti (jätin juoksukoulunkin kesken ensimmäisen luennon jälkeen), mutta ei se estä löytämästä vaatteita ja kenkiä urheilumerkeiltä. Varsinkin, kun ne ovat nykyisin niin älyttömän ihanan näköisiä!

Tämän kevään sporttirakkauteni on Adidas Originalsin NMD -lenkkarit, jotka tuntuvat jaloissa niin kevyille ja pehmeille, että aivan kun pumpulilla kävelisi. Lenkkareiden varren resori kaiken lisäksi on omiaan tällaiselle sukkavihaajalle, koska kengät suorastaan huutavat sitä, että niihin astutaan paljain jaloin.

Ehkä makeinta lenkkareissani onkin se, että ne voi ihan oikeasti yhdistä millaiseen tyyliin tahansa. Käytetyin lenkkarityylini on vetää Adidakset jalkaan juoksutrikoiden, pitkän paidan ja lippiksen pariksi, ja huidella tällä asukokonaisuudella oikeastaan missä vaan arjen menossa. Toisaalta lenkkarit on ihana yhdistää vaikkapa juhlavaan haalariin ja kimmeltävään käsilaukkuun. Minä rakastan kontrasteja ja "vääriä" pareja niin asuissa kuin sisustuksessakin ja sen takia minusta onkin paljon mielenkiintoisempi laittaa glitterin pariksi lenkkarit kuin korkkarit. 

Jos totta puhutaan, en keksi paikkaa tai asua, joihin lenkkarit - tyylikkäät sellaiset - ei sopisi. 

Parasta 2017 vuodessa onkin tyylillisesti se, että tämmöinen mukavuudenhaluinen, mutta kauniista vaatteista ja kengistä nauttiva saa kerrankin kaiken: Ihanan tyyliin ja mukavuuden samassa paketissa!

-Karoliina-

Kommentit (5)

anna-liisa
6/5 | 

Luin ensin, että tyylimoka ja olisin allekirjoittanut sen :).

anna-liisa
7/5 | 

Luin ensin, että tyylimoka ja olisin allekirjoittanut sen :).

anna-liisa
8/5 | 

Luin ensin, että tyylimoka ja olisin allekirjoittanut sen :).

Karoliina Sallinen
9/5 | 

Näin me ollaan erilaisia :) 

Maikah
10/5 | 

Hei aivan ihana asu ! Voitko linkata tuon mekon ? 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat