Moikkis,20130608-212535.jpg

Eilen Eepi lähti jo heti aamusta kamunsa polttareihin,ja me vietimme F:n kanssa tyttöjenpäivää. Ja aika toimintarikas päivä olikin. F innostuu muuten asioista aina aivan valtavasti,jos korostan "tytöt yhdessä -teemaa". Hassua :)
Kun olimme aloittaneet päivän niinkin villisti kuin pyykinpesulla, suuntasimme Satamaan. Söimme siellä aamiaisen nro 2,ja näimmepä samalla ihania voimistelu- ja tanssiesityksiäkin, jotka olivat alkaneet pyöriä jo heti aamusta Sataman lavalla. F hurmaantui aivan täysillä kaikesta siitä kimalteesta: "Mäkin haluan olla ison pinsessa!"
20130608-212657.jpg
Sataman jälkeen suuntasimme Messilään biitsille.
20130608-212833.jpgJa ehdimmepä päivän aikan nähdä myös monta kamuakin. Näihin typyihin törmäsimme kahvilassa.

20130609-074407.jpg
Aika huikea päivä. Varsinkin,jos ei lasketa superaikaista herätystä ja siihen liittyneitä väsymyskiukkuja tasaisin väliajoin. F:n aamukommentti klo 5.50 "Äiti,me ollaan nyt ihan vilkeitä" ei piränytkään pintojaan ihan koko päivää ;)  Mutta pääasiallisesti kyllä. Hyvä sunnuntaita :)

Mitähän kivaa me keksisimme F:n kanssa vielä täksi päiväksi... Huomenna palataan taas arkeen, eli kämpän maalaus ja F:n hoitopäivä ovat taas tiedossa. Niin ja pitäisipä se torstaina alkavan kirppispöydän tavaratkin etsiä ja hinnoitella. Auts!
-Karkki-

P.S Eikö Madde ollutkin eilen(kin) aivan täydellisen kaunis? Ja se hääpuku: Täysi kymppi!

F1 Huivi ja t-paita,Aarrekid // College-takki,Makia // Shortsit,Pomp de Lux // Kengät, Converse // Plehat, Lindex

F2 Uikkarit ja hellehattu,Polarn o Pyret

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat