pompdeluxss15
pompdeluxss15
juhlaasut1.jpg
juhlaasut1.jpg

Mekko, Polarn O. Pyret // kuminauhapanta, H&M // panta, Polarn O. Pyret

juhalaasu2.jpg
juhalaasu2.jpg

jakku, H&M // sandaalit, H&M

juhlaasu3.jpg
juhlaasu3.jpg

mekko, Lindex // mekko, H&M

Vaikka en hempeistä lastenvaatteista, enkä liiemmin vaaleanpunaisestakaan pidä, kevään juhla-asuissa sykähdyttävimmät jutut löytyivät minusta juurikin romanttisista asuista.

POMP de LUX on merkki, jonka juhlamekoista olen pitänyt ihan aina (hinta- ja laatusuhde hyvä), ja niinpä kevään ja kesään juhliin tilasinkin Pompilta F:lle tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa komeilevan lndiana-mekon (kolmas Pompin juhlamekko muuten F:n elämässä). Vaikka eipä sillä: Kyllähän mikä tahansa näistä postauksen mekoista kelpaisi F:n vaatekaappia koristamaan. Varmasti myös prinsessan itsensä mielestä.

Onko teissä lukijoissa muita, joiden juhlavaatemieltymykset ovat aivan erilaisia kuin arjessa miellyttävät vaatteet? Ei uskoisi, että tämä juhlahempeilijä luottaa arjessa farkkuun, raitaan ja selkeisiin unisex-linjoihin. Ehkä minussa asuu sittenkin pieni röyhelönainen!

-Karoliina-

*kuvat valmistajien sivuilta, SS2015 mallistoista

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

Katja
7/6 | 

Mulle tuli vain mieleen siitä postauksesta, jossa esittelit F:n kosmetiikkapussin sisältöä, että ootko tehnyt omista kosmetiikkasuosikeistasi(pesuaineet, meikit yms.)postausta?

Sitten mielessä vielä kävi, että onko sulla nyt värjätyt hiukset vai oma väri? Muotoilteko/föönailetko hiuksia vai annatko niiden kuivaa itsekseen? Entä mitkä on sun hiustuotelemppareita? Ei nyt tarvi tässä vastailla noihin kaikkiin, eikä edes tehdä postausta ko. aiheesta, jos se ei hyvältä idealta tunnu, kunhan nyt vain kyselin, mitä olen tullut miettineeksi. :)

Nonnis
8/6 | 

Tuo Po.pin keltainen mekko lienee joku tulossa oleva uutuus? Osaatko sanoa, milloin tulisi myyntiin ja tuleekohan myös isompia kokoja? :-)

Kolmistaan-Karoliina
10/6 | 

Tulossa tosiaan vasta keväällä (kannatta seurata Po.P:n Ruotsin sivuja, sieltä näkyy uutuudet ensimmäisenä), ja minusta oli myös isot koot :)

Daniella
11/6 | 

Mä aina jotenkin luulin, että mäkään en ole mikään röyhelöäiti, mutta hitto sentään. Nyt kun sai tytön, niin onhan noi prinsessajutut ihania! Tykkään monesta muustakin, mutta sitten kun vielä sattui tulemaan tuollainen pieni blondi keijukaistyttö, jolle sopii esim. vaaleanpunainen tosi hyvin, niin ei auta. Neiti itsehän pukeutuisi vain Angry Birds -vaatteisiin ;) Kaivaa aina isoveljen kaapista paitoja ja kalsareita :D Mutta myös eläinteema kiehtoo neitosta, toistaiseksi prinsessajutut taitaakin olla äitin valitsemia :)

Kolmistaan-Karoliina
12/6 | 

Ja meillä kun yleensä F on se enemmän röyhelöihin ihastuja!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat