Joskus sitä ihmettelee omia yliluonnollisia kykyjään.

Ei osaa oikein itselleenkään selittää, mistä on kyse. Miksi onnistuu kerta toisensa jälkeen. Onnistuu vaan. 

Huone on pilkkopimeä. Verhojen ja ikkunan väliin viritetty eteerisesti jätesäkit. Valoa ei pilkahda yhtikäs mistään. Yhtikäs, jos en vielä tätä kertonut tarpeeksi selkeästi. 

Mutta kun vauva parahtaa, suuntaa käteni välittömästi pinnasängyn pohjalle. Ei väliä, pongahdanko pedin luo kesken sikeimmän unen vai vasta horrokseen keskeltä, mutta käteni löytää sen heti. Ei haparoi, ei etsi ilman ratkaisua.

Nopea kämmenliike patjan pohjalle ja siinä se on. Tutti. Oli se jalkopäässä, vauvan niskan takana, reunaan piiloutuneena. Sillä ei ole merkitystä. Minun käteni suuntaa intuitiolla, automaattisesti sinne, missä se lymyilee.

Voitte kutsua minua neroksi. Voitte vihjailla noitavoimista. Minä kutsun tätä tuttinäöksi.

-Karoliina- 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat