MIB-logo-2015.png
MIB-logo-2015.png

Huomenta keskeltä häähumua! Ajattelin kipaista tänne noopeasti vinkkaamaan eräästä asiasta, joka koskee ensi viikkoa.

Olen nimittäin torstaina puhumassa Mothers in Business -jengin tapahtumassa Helsingissä. Meinaan vetäistä sellaisen tunnin (jaiks) aika omakohtaisen setin siitä, miten olen päätynyt nykyiselle alalleni, mitä arjen pyöritys tällaisen työn kanssa vaatii, mitä kompastuskiviä ja onnistumisia olen kohdannut sulloessani uraa ja perhe-elämää samaan pakettiin ja paljon muuta.

Tilaisuus ei ole avoin, vaan se on tarkoitettu ainoastaan MiB:n jäsenille. Joten jos haluat tulla kuulemaan meikäläisen jorinoita, liity MIB:iin tästä linkistä. Kun olet jäsen, saat sähköpostiisi tarkemmat speksit puheenvuoroni kellonajasta ja paikasta. Suosittelen liittymistä. Koko vuoden jäsenyys maksaa vaivaiset 30 euroa.

Ihanaa lauantaita!
-Karoliina-  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat