P6073808.JPG
P6073808.JPG

P6073820.JPG
P6073820.JPG
  • Kimono. Vitsi miten paras vaate niin biitsille biksujen päälle, takiksi iltoihin, kietaistuna vyön kanssa mekoksi ja ihan vaan sellaiseksi mukana heiluvaksi hörsyläksi.
  • Keltainen. Mä olen täysin rakastunut noihin meidän Sidosteen logo-sukkiin kaikissa väreissä, mutta onhan tuo keltainen sukka nyt ehdottomasti kaikkein makein. Keltaisesta tulee mieleen jotenkin omat varhaisteiniajat, jolloin kynnetkin piti olla aina räiskyvän keltaiset.
  • Kynsilakoista tulikin mieleeni KYNSILAKAT. Mitä värikkäämmät ja räiskyvämmät, sen parempi.
  • Balmainin Leave-in Conditioning Spray -hoitosuihke. Ihan käsittämätön tuote! Mulla ainakin tukka takkuuntuu öisin ihan karmeaksi pehkoksi ja sen harjaamiseen tarvitsee aamuisin hoitoainetta. Mutta moni hiuksiin jätettävä suihke lähmää tukan sellaiseksi likaisennäköiseksi liimaletiksi. Balmainin suihke sen sijaa elvyttää hiukset, aukoo takut, mutta ei rasvoita tipan tippaa. Ihan loistotuote siis sudittaessa tukka uuteen nousuun. Itse tykkään vielä harjauksen jälkeen suihkutella tätä muutaman pumppauksen ja puristella hoitsikkaa tukkaan tehden latvoista terveemmän näköiset.
  • Novellen persikanmakuinen vesi. Litsi-Novellen jälkeen tämä on ollut seuraava vesikoukutukseni.
  • Hamam-pyyhe. F sai synttärilahjaksi jouluna luokkakaveriltaan hamam-pyyhkeen, jota on pitänyt pestä jatkuvalla syötöllä, koska F on tykästynyt pyyhkeeseen niin kovasti. Enkä ihmettele! Hamam-pyyhe tuntuu ihanalle, kuivuu nopeasti, on kaunis ja kaiken lisäksi se mahtuu myös rantakassiinkin perinteistä froteepyyhettä paremmin. Jos meillä ei kaapit pursuaisi pyyhkeitä jo muutenkin, ja jos minulla ei olisi tätä kotimaisten tekstiilien vuotta, olisin ostanut meille aikuisillekin näistä pyyhkeitä kaapit pullolleen.
  • Vita Liberata-itseruskettava. Ei ole väliä, veteleekö tätä kaunushoitolan nainen suihkurusketuksena vai sutiiko itse purkista vaahtoa tahi voidetta, niin väri on aina aivan passeli. Eikä haisekaan ihan kauheasti! Turvallinen tapa saada kesä iholle. 
  • Isot korvakorut. Nyt ei häiritse pipo, joten korviksilla kikkailun voi aloittaa. Lemppareitani ovat isot, mutta kevyet korviket.
  • Graavisiika. Vaikka olenkin lohifani, graavisiika pesee mennen tullen kaikki kalat. Tamperelaisille tiedoksi, että kaupungin parasta graavisiikaa saa Nygreniltä. Tätä uusien pottujen kanssa, eikä muuta tarvita. (Paitsi ehkä nokare voita perujen päälle.)
  • Mukana kulkeva aurinkorasva. Vaikka näin lapsiperheessä aurinkorasvaa löytyy suuret pönikät, mutta tärkeää on, että pikkupurkit voi kuljettaa mukana. Silloin vahinkokärähtämisen väärä vähenee. Acon pikkupurkki on ollut tähänastisen kesän suosikki, mutta sävyttävistä (meikkivoitten tai BB-voiteen kaltaisista) saa ehdottomasti vinkata! 

-Karoliina-

Kommentit (1)

popi
2/1 | 

Paras sävyttävä on Algamarikselta! Tykkään ihan valtavasti. Tuoksuu ihanalta ja on ennenkaikkea täydellisesti toimiva tuote. Omani ostin Ruohonjuuresta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat