OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pöh. Erehdyin syömään päivällä oikean pullan - ei gluteenittoman - tulipa ällö olo. Tai erehdyin ja erehdyin. Ei kukaan minua huijannut. Teki vaan niin hirveästi mieli, kun tuoksu tuoreissa, ihan lämpimissä korvapuusteissa oli niin huumaava.

Muuten kiva torstai käynnissä ja osin vielä edessäkin. Siivouspäivä ja pankkipäivä ja pyykinpesupäivä ja mikä parasta - isovanhempipäivä! F:n mummo ja pappa nimittäin tuliva jo tänä iltana meille viikonlopun viettoon (a.k.a avuksi vielä viimeisiin muutto-, remppa- ja ompeluhommiin). Ehkä tämän viikonlopun jälkeen kehtaan ottaa jo kuvia täältä asunnosta teille nähtäväksi.

Niin ja hei. Alkuviikosta umpeutuneen Mainio-lahjakortin arvonnan voitti:

siiri (12.4.2016 klo 23:22)

Onnea!

-Karoliina-

Kommentit (6)

Likka
7/6 | 

Moikka! Hei oletko postannut sinun tatuoinn(e)istasi aikaisemmin? Kiinnitti huomion tuo käsivarressasi oleva. Mikä sen tarina on? Kivannäköiset koltut teillä ja pulla on parasta! Viikonloppuja!

Kuningaskuluttaja
8/6 | 

Tämä gluteenihomma menee kyllä nykyään aikalailla "musta tuntuu" -meiningillä ja ylittää sen jälkeen kaikki järkevyyden rajat. Ylipäätään aikuiset, fiksut ihmiset, herätkää! Onko suomalainen koulutusjärjestelmä tosiaan niin kauhistuttavassa kriisissä, että jopa itsenäinen ajattelu on kokonaan lakkautettu?

Gluteeni ei ole terveelle ihmiselle minkäänlainen ongelma. Tämä on lääketieteellinen fakta eli tosiasia. Sen sijaan terveellä ihmisellä, joka on ehdollistettu ajattelemaan, että gluteeni on pahasta, onkin jo kaikenlaista ongelmaa. Pian on koko suku pierujen tiellä, eikä kukaan tiedä miksi.

Gluteenin lisäksi pitää välttää maitoa, punaista lihaa, vaalenpunaista lihaa, vaaleaa lihaa, kaikenlaista lihaa, tonnikalaa ja naapurin Tomppaa, joka onkin jo varsin kalpea kaikesta paastoamisestaan, mutta joka onneksi kuoleekin jo kohta.

On oltava tarkkana, että ei tule liikaa a-vitamiinia, b-vitamiinia, c-vitamiinia, epäilyttäviä määriä kasviproteiineja, koska eläinperäisiä kuitenkin tarvitaan Angolassa, yhtä kikkaraa ja tätä. Niasiini tappaa ja biotiinilla voi kasvattaa itselleen kolmessa kuudessa uuden naapurin Tompan. Pitää vain varoa, että mihin sen tabletin lykkää, että se ei varjosta liikaa omaa yrttipenkkiä.

Jos niasiinia ottaa kolme mikrogrammaa joka kolmas torstai ja hyppii sen jälkeen kolmetoista kertaa oikealla, mutta vain yksitoista kertaa vasemalla jalalla, niin voi saavuttaa samalla kaiken, mitä on elämältään halunnut. Muistakaa oikealaiset pohjalliset, jotta vaillinainen pronaatio ei tuota erillistä blogipostausta.

Anteeksi nyt hyvät ystävät ja mitä parhain bloggaaja pitkähköstä esityksestäni, mutta miten kaistapäisen typeriä te oikeasti olette tai haluatte lukijan silmissä olla? Jotain tolkkua tuohon teidän touhuunne on saatava, vaikka vertaismainontaa miten kannattaisikin.

-Kuningaskuluttaja-

Tytskä
9/6 | 

Heippa!
Ihanan värinen huulipuna! Onko mikä merkki ja sävy?
Ihanaa kevättä ja aurinkoa päiviimme :)

10/6 | 

Kiitos palautteestasi, vaikken ihan kaikkea ymmärtänytkään. Lienee johtuu siitä, että olen sen verran kaistapäisen typerä.

Iloista kevättä!

12/6 | 

Eipä mitään, kiitoksia kiittämisestä :)

Selvennyksenä kaistapäisen typerille ihmisille, jollaiseksi jokainen saa itsensä omantunnon mukaan määritellä tai olla määrittelemättä, että gluteeni ei aiheuta minkäänlaisia terveysongelmia henkilölle, jolla ei ole keliakiaa. Ei minkäänlaisia. Jos pierettää, yököttää tai heikottaa, syy on tässä tapauksessa muualla.

Sinä puolestaan annoit postauksessasi aivan ohimennen ymmärtää, että juuri gluteeni aiheutti sinulle mainitsemasi "ällön" olon.

Olisi mukavaa, että koulutetut fiksut ihmiset lopettaisivat tällaisen disinformaation levittämisen ympäri nettiä. Ihan sen vuoksi, että argumentti on tieteellisesti melkein kaikilla mahdollisilla tavoilla viallinen, väärä ja mahdollisesti jopa haitallinen tietyille ihmisryhmille.

Ymmärrän, että nykyisellään syöminen on tehty tavalliselle ihmiselle aivan tolkuttoman vaikeaksi, ja sitä kautta tulee poimittua somesta - ja missä kaikkialla ruokaa käsitelläänkin - kaikenlaisia vaikutteita.

Kuitenkin se, että näitä omia kokeilujaan tai ravintoon liittyviä uskomuksia levittää tieteenalaa syvällisesti tuntematta tai ko. argumentteja niitä lainkaan kritisoimatta ympäri nettiä, on juurikin mainitsemaani kaistapäistä typeryyttä.

Sellaiseen ei kannata sortua lukemalla näitä "uskomusasiantuntijoinakin" nykyään tunnettuja henkilöitä tai tahoja ja aivan vihonviimeistä on ryhtyä itse sellaiseksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat