OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olipa ihana ilta viime torstaina, kun pidimme Riikan kanssa yhteisen lukija- ja shoppailuillan Little Copenhagen-liikeessä.

Kuuden maissa liike alkoi täyttyä meidän molempien lukijoista ja joistakin kavereistakin. Oli glögiä, lastenvaatteita ja paljon puheensorinaa.

Kiitos vielä teille kaikille uusille ihmisille, joihin pääsin tutustumaan! Itse en oikein uskaltanut hyökätä teidän kaikkien käsipuoleen kiinni kyselemään kuulumisia, kun ajattelin, että jos mukaan on sattunut ”tavallisia ostelijoita”, he kiusaantuvat höpinöistäni. Mutta onneksi te lukijat olitte niin rohkeita, että tulitte kertoilemaan kuulumisianne.

Kyllä on kuulkaas monella Riikan ja mun lukijoista ihanat raskausmahat tai muuten vain paljon säpinää elämässä. Wau!

Mitkäs fiilikset teiltä illan vierailta jäi? Oliko yllätysnaapurini valitsema yöpuku pojallesi sopiva? Löysikö toista lastaan odottanut ruskeahiuksinen nainen tuotteita joulupaketteihin? Entä pitivätkö M&M illasta, joko viimeisillään ollut esikoisen odottaja on saanut käärön syliinsä ja miten meni kotimatka ihanalla silmälasipäisellä naisella, joka odotti toista lastaan ja jonka kanssa yritimme metsästää kultaleggareita?

Kuten huomaatte, nimenne jäivät siinä tohinassa minulta jonnekin aivojen takalohkoon. Mutta ihana tunnelma, hyvät jutut ja kasvonne minä kyllä muistan.

Kyllähän sitä itsekin tuli tehtyä löytöjä tuolta illalta. Jonkin verran Mini Rodinia ja sitten erityisesti Wheatin huikeita tyllihameita. Ihastui niin täysillä rimpsuihin ja tylleihin, että ostin myös ITSELLENIKIN ihanan kimmeltävän hameen. Sellaisen, jota varmasti näette kohta kyllästymiseen asti täällä blogissakin.

Kaverini vielä kyseli, onko tyllihame todella osa Hyvän mielen vaatekaappia. Ja uskokaa tai älkää: Ihan varmasti on! Mielestäni kimmeltävä tyllihame on vaate, jonka voi pukea päälle minne vain ;)

-Karoliina-

 

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (7)

E
8/7 | 

Vai torstai? :) tyllihameen näkemistä odotellessa!

Sofia
9/7 | 

Kiva fiilis jäi! Kummipojalle intouduin ihan ostamaan Mini Rodinia joululahjaksi ja tälle omalle tulokkaalle löysin pientä kivaa second hand puolelta. :)

ja niin yhtenä kappaleena tässä vielä ollaan ja yritetään pysyä kärsivällisenä. :)

Marja
10/7 | 

Hyvä fiilis jäi tännekin ☺️Ihania löytöjä tein, vaikka Rodinin kultaleggarit olikin lähtenyt jonkun onnellisen matkaan

NooraF
11/7 | 

Yllätysnaapuri :D Yöpuku oli sopiva kyllä ja muutenkin tuli tehtyä hyviä löytöjä! Oli myös hauska tavata!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat