OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2015-06-09_14.33.24
2015-06-09_14.33.24

Olen viime aikoina lukenut montakin lehtijuttua siitä, kuinka ne ihmiset, jotka auttavat toisia ihmisiä, ovat kaikkein onnellisimpia. Ne, jotka antavat omistaan, ilahduttavat muita ja toimivat pyyteettömästi, ovat niitä, jotka lopulta saavat itsekin enemmän kuin oman edun tavoittelijat.

Kun Ingman-jäätelöt sitten lanseerasivat vähän aikaa sitten Hymyn resepti -kampanjansa, ajattelin, että tässä on todellakin asia, jossa haluan olla mukana. Sen lisäksi, että rakastamalla rakastan Ingmanin uutta kesäjädemakuja, Metsän mustikat- ja Valkoinen kuningatar -jätskejä, olen sitä mieltä, että Ingman on käyttänyt näkyvyytensä täydellisesti. He ovat tuotteensa lisäksi halunneet toimia omalta osaltaan paremman mielen lähettiläinä.

Onkin siis suuri ilo, että näin bloggaajana pääsen toivottamaan teille hymysanomaa. Ja te taas pääsette antamaan hymyjä niitä ansaitseville. Ai mistäkö on kyse? Minäpä kerron.

  1. Mieti, mikä perhe ansaitsisi sinusta neljä ilmaisranneketta Lintsille 19.9.2015 pidettävään Ingman-jäätelön Linnanmäki-päivään. Kun olet saanut mieleesi hymypäivän ansaitsevan perheen, ilmoita heidät mukaan (perusteluineen!) tällä lomakkeella.
  2. Kirjoita hakemuksen perään myös omat yhteystietosi, koska kaikkien ilmoittaneidenkin kesken arvotaan niin ikää lippuja Ingmanin ja Lintsin yhteiseen päivään.
  3. Ja jos haluat luoda hymyä ympärillesi vielä enemmän (ja samalla tuplata voittomahdollisuutesi), lataa Instagramiin kuva hästägillä #hymynresepti, ja ole niin ikää mukana Lintsi-päivän lippujen arvonnassa.

 

Eikä siinä vielä kaikki (TV-Shop –äänellä). Kerro tähän postauksen alle oma kesäjädesuosikkisi, ja ole mukana arvonnassa, jolla voit voittaa neljä ranneketta samaiseen 19.9.2015 järjestettävään Ingman-päivään Linnanmäellä.

Hymyä :) Siitäkin huolimatta, että kesäjädet on pitänyt vielä tähän asti syödä kuravaatteet niskassa.

-Karoliina-

Edit: Arvonta-aikaa keskiviikkon 17.6.2015 klo 7.00 asti.

 

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (53)

Riitu
3/53 | 

ihana jäden syöjä kinttaat kädessä :D hyvä ja positiivinen kamppis!

Xeniakin oli tänään blogiinsa kirjoittanut "eikä siinä vielä kaikki (kelle tuli mieleen ostostv??) :D hauska sattuma ja mikä todennäköisyys?! :D

annnni
4/53 | 

Solero ja Oma vadelma - jäätelö (jotai ei ole ikävä kyllä näkynyt kaupoissa..) on ehdottomasti lempparit !

Reetta
7/53 | 

Minun jätskisuosikkini on lakritsatuutti! :) olisipa mukavaa päästä itsekin huvipuistoilemaan, viimeksi on täältä pohjoisesta lähetty Helsinkiin neljä vuotta sitten.. Mutta parasta oli tuo hymyn aihe, toivottavasti valitsemani perhe saavat hymyillä elokuussa.

M*
8/53 | 

uus suosikki on se lakujäätelö tikku, jossa lakun ja karkIn makuista kuorrutetta ja appelsiinikermajätskiä sisällä :)

Matleena
10/53 | 

Lemppari kesäjätski on Kismet jäätelöpuikko. Täydellisen suklainen ja sopivan kokoinen kesän herkkuhetkiin! Ja maistuu vaikka sadesäälläkin :)

Mirka
15/53 | 

Classic Kerrossuklaa ja samaisen valmistajan minttusuklaa on ykkössuosikit! :)

Me päästiin tänään nauttimaan terassilla ekat jäätelöt kesävaatteissa lasten kanssa.. Vaikka kovin pitkään ei siellä ylimääräistä viihdytty, kun piti päästä sisälle lämmittelemään. :D

heli.
22/53 | 

Suosikki jäätelöni on tänäkin vuonna irtokioskeista saatava valkosuklaa-kirsikka, nam! :)

linem
23/53 | 

Lempparijäde on ehdottomasti kolmen kaverin jäätelöt ja parhaat maut niistä ovat korvapuusti ja lakritsi :)

maija
25/53 | 

Tänään juuri söin jäätelökioskilla valkoinen kuningatar pallon, oli tosi hyvää?

Mirkku
27/53 | 

Kingis on meidän perheen kestosuosikki! Harmi, kun sitä tuplasuklaata ei näköjään tehdä enää! :-(

Veera
30/53 | 

Kuka muistaa Pataksen jäätelötehtaan ja sen klassikon, Urheilupuikon? Sellaisen pienen pinnan, joka oli pelkästään maitojäätelöä ilman kuorrutuksia. Valio kai ostk pataksen aikanaan ja palautti urheilupuikonkin valikoimiin hetkeksi. Lapsuutni suosikki!

Samoin kaipaamaan olen jäänyt alkuperäistä Super-puikkoa. Sitä suklaista. Nykyisistä vaihtoehdoista kai Kismet olisi lähinnä sitä.

Tänä kesänäkin ehkä parasta jäätelöä on ihan se perinteinen litran paketti vaniljakermajäätelöä. Siihen kylkeen tuoreita mansikoita tai lämmintä mustikkapiirakkaa, raparperipaistosta tai uuniomenaa!

Sini
31/53 | 

Kesä alkaa aina joko a. Solerosta tai b. jätskikitskan mangomeloni jädestä :)Joten ehdottomasti ne kaksi :)

Oli muuten mahtava tuo kisa, ilmoitin siihen veljeni perheen jolla on ollut todella haastava tilanne veljeni sairastuttua toimintakyvyttömäksi. Kesän jälkeen hänen tilaansa pitäisi vihdoin vuosien taistelun jälkeen tulla helpotusta ja näin ollen perheelle tekisi todella hyvä päästä yhdessä rentoutumaan ja unohtamaan kodin stressi. Tuntuu pahalta katsoa veljeni ja samalla perheen ahdinkoa ja näin ollen tämä olisi kuin heille tehty. Siispä, jos JOS kävisi niin hyvä tuuri että tästä voittaisin 4 ranneketta, ja ingmanin kisassa ei tärppää, menisivät rannekkeet silti heille :)

Sanni
34/53 | 

Aina ja ikuisesti vaan kaikki missä on suklaata! Hehe! Oli se sitten tuutti tai puikko. Usein kyllä lähtee jädeosastolta tuo perus suklaatuutti ? T:Suklaaholisti

Iida
42/53 | 

Ehdottomasti valkosuklaa-kuningatar jäätelö! Olisipa mukava viettää päivä lintsillä, kun ei tule sinne muuten tänä kesänä mentyä!

Taru
46/53 | 

Mun all time favorite -jätski on kyllä ehdottomasti minttu puffet. Tämä kesä menee kyllä valitettavasti jätskittä, koska olen ton allergikkovauvan takia imetysdieetillä, johon kuuluu myös maitiproteiini.

meri
51/53 | 

Kaikki laktoosittomat jäätelöt on suosikkeja! :) Pari vuotta sitten ei ollut vaihtoehtoja, usein piti ottaa mehujää, joten nyt nautitaan, kun valikoimaa on. Rannekkeet lahjoittaisin sukumme teineille (16-,15-, 13- ja 12-vuotiaille), jotta heilläkin oli lapsipäivä. Nyt kun pitää jo olla (esittää) niin aikuista aina.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat