IMG_20181214_155502.jpg
IMG_20181214_155502.jpg

Mä kerroin marraskuussa, että tulemme laittamaan lapsoselle tänä vuonna elämysjoulukalenteri. Alun vastustuksen jälkeen lapsikin on aiheesta ollut oikein innostunut.

Silloin pähkäilin, mitä kaikkea sinne kalenterin sisään keksisimmekään, mutta todellisuudessa homma on edennyt paljon paremmin kuin luulinkaan. Kun aloitimme hyvin arkisista toiminnoista, eikä ekana läväytetty Koiramäkeä, hiffasi lapsonenkin, että luukusta paljastuva kiva ei ole aina mitään megasuurta.

Meidän kalenterista on putkahtanut toiveaamupala (Nutellaa Nutellalla) ja toive Wolt-tilaus, joka oli – Mansessa kun ollaan – mikäpä muukan kuin tilaus SiipiWeikoista. Sen lisäksi lapsonen on saanut muun muassa hieronnan tunnelmavalossa (miten ihana yhteinen äiti-tytärhetki ja rauhoittumisen paikka), sekä vapaat kädet meikata minut. F pyytää aina tasaisin väliajoin meikkaamista, mutta sen sotkun ja meikinpuhdistuksen määrä on yleensä niin valtaisa, että kieltäydyn kerta toisensa perään. Näin joulun alla kuitenkin voi vähän joustaa.

Huomenna kalenterista putkahtaa joulukuusen koristelu ja ensi viikolla olisi sitten isojen asioiden aika: Koiramäen ja ehkä muutamien lahjojen oston/paketoinnin! Yllättävän coolisti 8-vuotias ottaa tämän joulukuun. Edellisvuosien hepuli on tiessään, eikä kalenteria tarvitse – ainakaan joka aamu – avata enää klo 5.15.

Kivaa lauantaita! Meillä siihen liittyy kuusen tuonti sisään (jeij!), jääkiekkopeliä ja glögiä! Kuvassa ihan superfreesissä meikissä kahdeksanvuotiaan meikkaamana. 

-Karoliina-

Kommentit (2)

Tonttunen
3/2 | 

Ei kyllä ikinä arvaisi että on lapsen meikkaama, on niin siistiä jälkeä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat