Heippa ihmiset,

Meillä on alettu fiilistellä joulua jo ihan tosissaan. Koska emme vietä varsinaisia joulupäiviä omassa kodissa (vaan mummoloissa), tuntuisi jotenkin turhalle koristella joulukoti vasta vähän ennen aattoa. Senpä takia joulukuusi, joulutekstiilit ja -valot rantautuvat meille jo viikonloppuna. Ja tietysti myös joulukalenteri.

 

Pidän aivan kauheasti kaikenlaisista aidoista käsitöistä. Villasukat, tilkkutäkit ja kaikenlaiset omatekoiset koristeet ovat minun juttuni...en vain todellakaan osaa itse toteuttaa mitään näistä. Yläkouluaikoinakin kutomastani villasukasta tuli jotenkin kummallisesti villapipo, joten enempää tästä kädettömyydestäni käsitöiden suhteen ei tarvitse varmaan edes kertoa :)

Onneksi Hankasalmen mummo, eli minun äitini, on todellinen superkäsityölainen (missä minun käsityögeenini?). Puhelu siis mamalle, kun alan himoita jotain uutta käsityhärpäkettä kotiini. Poppana, lapaset, tyynynpäälliset....you name it!

Tämäkin kalenteri on mummon tekemä. Kankaina Marimekon ihanat kuosit. Ja onhan ne joulutontut vinkanneet, että jotain tilkkuhommaa on joululahjaksikin luvassa. Jes!

Luukuista paljastuu muuten ihania Disneyshopista tilattuja prinsessapalloja, prinsessasuklaata ja Tigerin naulakkoja.

Ihanaa viikkoa! Joko teillä on joulu rantautunut kotiin?

-Karkki-

P.S. Itse raaaaaakastan jenkkiläisiä joulurallatuksia. Eepi inhoaa niitä :) Mikä on teidän perheenne suhde joulubiiseihin?

 

Kuvat:

Eepi, i-Phone 4

 

 

Kommentit (2)

ph
3/2 | 

Meillä myös tulee joulu jo hyvissä ajoin :) jouluverhot, jouluvalot, jouluruokia, joulumusiikkia. (suomalaista ja englantilaista) ainut miinus, että joululahojen hankinnat jää yleensä aika viime tinkaan joka vuosi :D vaikka yritämme, että aloittaisimme ajoissa ;) Olen kova jouluihminen ja rakastan kaikkea jouluhömpötystä :)

Tiina
4/2 | 

Meillä odotetaan muuttoa, että pääsis laittamaan sitä joulua...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat