Jännä juttu kurjien olojen kertomisella. Heti kun päästää suustaan tai näppiksiltä, että ei ole kivaa, seuraava päivä onkin usein jo parempi. Niin kuin nyt taas kävi.

Maanantaina latasin tänne blogiin kaiken ahdistuksen ja nyt takana on kaksi kivaa päivää. Ei tietenkään mitään megaluokan hurjastelukivaa, mutta jotenkin herkällä tavalla oikeaa. Korona pelottaa ja ahdistaa edelleen, juoksentelisin paljon mielummin ihmisten parissa, mutta silti viime päiviin on mahtunut paljon hyvää.

Tytöt ovat olleet entistä söpömpiä, ihan kaikki. F:n isosiskona olo saa mun sydämen pakahtumaan. Voi sitä pienten riemua, kun Isosisko ottaa syliin, hassuttelee tai vie tanssimaan sylissä peilin eteen
.
En ole tehnyt pariin päivään juuri muuta kuin välttämättömimmät hommat. Se ei ole minulle ominaista, enkä pitkässä juoksussa nauti sellaisesta laahustelusta, mutta tähän väliin oleskelu on ollut ihan hyvästä.

Ollaan laitettu asuntoasioita eteenpäin pienin askelin, nukuttu aikuisten kesken aivan liian vähän ja syöty pitkästä aikaa aamuisin tuorepuuroa (vaikka luulin, etten ole kovin suuri tuorepuurofani).

Insta heitti eteen kuvan viime vuodelta, tähän samaan aikaan. Oltiin Espanjassa A, F, F:n bestis ja minä Mesi ja Omppu vatsassani. Tuntuu aivan uskomattomalle, toiselle maailmalle, että A) pystyimme matkustamaan huolettomasti Espanjaan ja B) meillä ei ollut vielä kahta vauvaa. Niin ne asiat muuttuu nopeastikin.

Ihanaa iltaa sinne!

-Karoliina -

Kuva: Noora Näppilä 

Asu: toppi, Nosh (saatu) // farkut, Neuw (saatu) // kengät, Palmroth (saatu) 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat