Instasize_0529201709
Instasize_0529201709

 

Mä mokasin viime viikolla todella pahasti. Mun hyvä ystävä on menossa syksyllä naimisiin. Ystävä, joka on seissyt mun vierellä konkreettisesti ja henkisesti vaikka sun missä tuulissa. Ystävä, joka on ruokkinut, naurattanut ja rampannut asuntonäytöissä henkisenä tukena.

Ja sitten mä mokasin. Unohdin, että meidän piti viime sunnuntaina mennä katsomaan heidän tulevaa hääpaikkaansa koristeluja silmällä pitäen, mutta olinkin jo epähuomiossa buukannut reissun Keski-Suomeen. Ai nolottiko? Nolotti! Oli ihan kauheaa olla se, joka söi sanansa. Ei tehnyt, kuten oli puhunut.

Vaikka mulle toki kirjallisuutta opiskelleena sanoilla on merkitystä varmasti vähän enemmän kuin keskivertoihmiselle, olen kyllä luonteeltani käytännön ihminen. Ei mulle riitä kauniit puheet, haluan tekoja. Ruusukimpun sijaan toivon, että minulle rakas ihminen vie ennemmin roskat tai kokkaa hyvää ruokaa. Best friend -viestien sijaan haluan, että kaverilla on aikaa nähdä. Perheestä kertovien Instagram-tekstien tai Family-seinätarrojen sijaan odotan, että perhe auttaa muutossa, halaa tai valmistaa yhdessä mökillä illallisen.

Teot kertovat ihmisestä enemmän kuin mikään muu. Jokainen meistä voi puhua ja kirjoittaa mitä tahansa, hyvää tai huonoa, mutta oikea ihmisyys punnitaan minusta teoissa. Joskus oikein harmittaa se, että olen niin yksioikoinen. Vaikka tiedän, ettei maailma ole niin konkreettinen kuin minun pääkoppani, en edelleenkään tähän 31 vuoteen ole tottunut vielä siihen, että toisille ihmisille sanat ja teot eivät ole suorassa suhteessa.

Mitä tästä opimme? No ainakin sen, että kalenteria kannattaa päivittää tuplabuukkausten estämiseksi. Niin ja sen, että mokat pitää korjata. Tänään mitattiin hääsali ja suunniteltiin pompomeja.

-Karoliina-

*Kuva otettu Huawei P8:lla

 

Kommentit (2)

Petra
1/2 | 

Niin, pitkälti tässä taitaa olla kyse rakkauden kielistä! Onko tuttuja? Niistä oppiminen toi itselleni hurjasti oivalluksia sen suhteen, miten rakastan muita ja millä tavoin koen olevani rakastettu. Nettisivuilta löytyy testikin,millä voi selvittää, mikä tai mitkä on omia rakkauden kieliä. Suosittelen! ☺❤ http://www.5lovelanguages.com/

Petra
2/2 | 

Ja siis vielä, että toki se, että puhuu yhtä ja tekee toista on sitten asia erikseen! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat