Onneksi, onneksi on tämä blogi ja TBT-päivä. Ilman vanhan postauksen etsimistä en olisi nimittäin enää muistanut tätä koomista juttua kahden ja puolen vuoden takaa.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noloa nakuilua
Kolmistaan
6.5.2013
Moikkista uuteen viikkon!


IMG_2157
IMG_2157

Täällä maanantai on ainakin aloitettu aika hilpeissä meiningeissä, eiliselle naureskellessa. Kävi nimittäin näin:

Olimme illalla menossa koko kolmikon voimin saunaan. Eepi ja minä olimme ehtineet jo riisua, mutta Neiti-F huiteli vielä pitkin alakertaa täysissä pukeissa. Yhtäkkiä kuulin, kun ulko-ovi avautua, ja samassa jo tajusin F:n juoksevan ovesta ulos kohti tietä. Huusin Eepille, että hänen tulisi napata F ulkoa ja nopeasti, koska minä olen alasti. Eepin vastaus oli, että niin on muuten hänkin. Siinä vaiheessa ei ollut enää aika alkaa kaivelemaan vaatetta niskaan, joten suoritin suoran syöksyn, Eepi kannoillani, kohti yleistä tietä. Nakuna.

Siinä kirmaistessani ulkosalla ilman rihman kiertämää, päässäni oli vain kaksi ajatusta:

1. Neiti on saatava kiinni ennen tietä,
ja:
2. Juoksenko TOSIAAN alasti pitkin pihoja? (Elokuvafiilis!Komedia, ei aikuisviihde.)

Sain F:n kiinni ajoissa, ja matka sisälle oli vähintään yhtä nopea kuin uloskin. Onneksi ulko-ovi ei sulkeutunut lukkoon perässämme. Siinähän sitä olisikin oltu: Kaksi alastonta aikuista ja yksi kikattava kaksivuotias.

Sisällä emme meinanneet saada Eepin kanssa nauruamme loppumaan, vaikka oikeastihan meidän pitikin torua F:ää oikein kovastikin karkailusta (joka ei ollut aivan ensimmäinen kerta). Kaikkeen sitä vanhempana joutuukaan :D

IMG_2159

IMG_2160

Mikä on noloin tilanne, johon lapsenne on teidät saattanut? Onko vieläkin hulvattomampia tarinoita kerrottavaksi?

Näiden aamukuvien saattelemana: Ihana viikon alkua!

-Karkki-

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja sitten taas paluu nykyhetkeen. Niin. Mikä on nolointa?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

ammi
1/4 | 

Hihi. Meillä lapsen ollessa n.1,5 v, oltiin uimahallissa. Poika oli isän kanssa miesten puolella ja minä odottelin jo altaalla. Yhtäkkiä näin mieheni juoksevan allasalueelle ilman rihmankiertämää. Syy siihen oli, että lapsemme oli livahtanut suihkusta ja lähtenyt tietenkin juoksemaan ulos suihkualueelta kohti altaita. Eipä siinä voinut muuta kuin lähteä perään ? Hyvät naurut ollaan saatu moneen kertaan

Daniella
2/4 | 

Hahhahhahhaa! :D Mä muistan tämän postauksen :)

Kaikkea sitä tosiaan.

Ei tule äkkiseltään mieleen mitään tosi noloa, mutta tässä ihan lähiaikoina olin lasten kanssa kaupassa ja päätin nostaa käteistä ensin. Hetki jouduttiin jonottaa ja lapset hyöri siinä ympärillä, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Siis mun mielestä ainakaan ;) Siinä vieressä on kahvila ja mainoskyltin virkaa toimittaa valtava jäätelötötterö"patsas". Tämä totta kai viehättää herkunhimoista tytärtäni ja hän kävi vähän väliä ihastelemassa tätä jättijätskiä. Kunnes. Kuuluu räks ja poks ja kun katson, tyttö kipittää hämillään luokseni ja kauhukseni jätskitötterö makaa maassa keskellä kasaa sellaista koristemultaa. Tötterö on kaatunut takana olevan valtavan kukkaruukun päälle ja ruukku hajonnut tuhannen päreiksi. Kyllä mua hävetti. Mutta selvittiin ja lapset oli melkosen nätisti loppureissun :D

Hanna
3/4 | 

Auts! Aika paha :D

Omalla kohdallani nolointa on ollut se, kun lapsettomuustutkimuksissa potkaisin gynekologia päähän, kahdesti. Kiva siinä puol alastomana pää punaisena pyydellä anteeksi, kun lääkäri keräilee itseään ja hieroo päätänsä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat