PC220184.JPG
PC220184.JPG

PC220188.JPG
PC220188.JPG

PC220199.JPG
PC220199.JPG

PC220211.JPG
PC220211.JPG

Minulla on ollut ripsipidennykset eri mittaisten taukojen rytmittämänä seitsemän vuoden ajan. Välillä olen poistanut ripset siksi, että niiden huoltaminen on tuntunut maksavan liikaa. Joskus olen poistanut ripset niiden aiheuttamien allergioiden takia ja joskus ne eivät vaan enää ole miellyttäneet silmää.

Nyt minulla on ollut viime syksystä asti taas ripsipidennyskausi. Tajusin, että vaikka joskus olenkin allergisoitunut jonkin tietyn merkin ripsiliimoille, en välttämättä ole allerginen niille kaikille. Ja nyt täytyykin koputtaa puuta. Vaihdoin merkkiä ja kutituksesta ei ole ollut tietoakaan.

Luulisi, että seitsemän vuoden aikana olen oppinut myös kaiken sen, mitä ripsipidennyksistä pitää tietää. Mutta eipä se vaan niin mennyt.

Kun huollatin ripseni ennen joulua The Spassa*, sain kuulla, että ripset tulisi pestä joka päivä. Siis mitä?

Toki olen pessyt silmät meikinpoistoaineella silloin, kun olen meikannut ripsien kanssa (eli aika harvoin), ja huuhdellut silmät aamuin illoin vedellä kasvojenpesun yhteydessä, mutta en todella koskaan ollut kuullutkaan, että ripsipidennykset tulisi pestä joka päivä, meikkiä tai ei, meikinpuhdistusaineella.

Ensireaktioni oli äimistys. Taisin kysyä, onko ripsimuotoilija tosissaan. Koska olinhan vuosia oikeasti suojellut ripsiä pesutilanteissa ja nyt minulle sanottiin, että ripset piti päivittäin tietoisesti ei nyt hinkata, mutta hellästi käydä pesuaineen kauttaaltaan läpi.

Homma kyllä toisaalta käy järkeen. Nimittäin mietin jo joskus vuosia sitten, eikö ripsiin esimerkiksi tartu siitepöly ja muut epäpuhtaudet ympäristöstä. No tarttuu! Ja siksi niitä tuleekin pestä. Luulenpa, että osa edellisistä ripsiallergioistani onkin ollut vain likaisten (yök) ripsien aiheuttamaa kutinaa, koska jos muistan tarkoin, allergiani ovat ajoittuneet usein juuri siitepölykaudelle.

Ripsiä varten on olemassa omat pesuaineensa, mutta niiden huoltamiseen käy myös hyvin esimerkiksi Favoran puhdistusvaahto, jota olen Favora-kamppiksesta lähtien muutenkin käyttänyt ihonpuhdistukseeni päivittäin. Täytyy muuten tähän loppuun vielä todeta puhdistusvaahdosta se, että se on yksi tehokkaimpia ja parhaita meikinpuhdistusaineita, joihin olen törmännyt. Ihoni kunto on selvästi parantunut, eikä kasvojenpesun jälkeen kasvovesilappuun tartu läheskään niin paljon epäpuhtauksia kuin ennen toisten kasvojenpesuaineiden jälkeen. Loistava monitoimiaine siis!

-Karoliina-

*ripsihuolto saatu The Spasta

Kommentit (2)

Karoliina Sallinen
4/2 | 

Kyllä vaan. Pitää olla todella tarkka siitä, missä ja millä tuotteilla ripsensä huoltaa ja ensimmäisen kerran pidennykset laittaa :) Mullakin meni vuosia etsiä se, mistä en oireile. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat