hiukset.jpg
hiukset.jpg
q1
q1
q2
q2

  

q3
q3
q4
q4
q5
q5

 

q7
q7

Tiedättekin, että olen jo vuosia käynyt laitattamassa kuontaloni Maria-kamullani, joka on ollut Albertinkadun QHairin perustamisesta lähtien qhairilainen. Vaikka minua en otsiksenkasvatusprosessini aikana kampaajalla aivan joka kuukausi näekään, merkitsee kampaajalla käynti minulle sellaista arjen luksusta ja ylellistä omaa aikaa, jota on välillä aina ihana saada.

Tästä syystä mun onkin mahtavaa kutsua joukko teitä lukijoitani myös maistamaan rentouttavaa fiilistä ja hiusinspiraatioita, kun QHair tarjoutui pitämään Kolmistaan-blogin lukijoille hiusillan tiloissaan. Jes!

Ja näillä spekseillähän mennään:

  • Hiusilta keskiviikkona 25.3 klo 18.00
  • Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta.
  • Tarjolla on pientä purtavaa, hörpittävää ja ihania hiusammattilaisia. Huikeita tyyppejä, sen voin taata!
  • Qhairilaiset esittelevät aluksi yleisesti vähän kevään ja kesän hius- ja vaatetrendejä, jonka jälkeen jokainen illan vieras saa vielä erikseen oman tuokionsa hiusammattilaisen juttusilla. Tässä tilanteessa ammattilainen ja vieras voivat jutella, mikä kevään ja kesän trendi voisi sopia vieraalle parhaiten, tai mitä muita ideoita hiuksien suhteen ilmenee. Tässä siis loistava tilaisuus niille, joiden mieli tekisi (ehkä) hiusmuutosta, mutta jotka eivät ole olleet vielä valmiita tilaamaan varsinaista hiustoimenpideaikaa!
  • Illan aikana on mahdollista ostaa hiustuotteita huokeammin hinnoin, ja olenpa kuullut myös huhua, että tilaisuudessa esitellään kaiken kukkuraksi jokin lisäpalvelukin ”josta jokainen saa 30e alennuksen, ja jonka kaikki takuulla tulevat haluamaan”. Nyt vaan pohdin, että onko keksitty metodi, jolla hiukset saa muunnettua tyylille Disney-prinsessat… Jos näin on, valitsen Pocahontas-tukan.
  • Pääpointti on, että ilta on rento tapahtuma kauniissa ympäristössä, hyvällä fiiliksellä. Arjen keskelle vähän luksusta ja kauneutta :)

Pistäpä mulle nyt siis sähköpostia osoitteeseen karoliina.kolmistaan@gmail.com, ja kerro, tuletko yksin, kaksin vai vieläkin suuremmalla joukolla mukaan. Tervetulleita ovat niin miehet kuin naisetkin, tietty!

Siellä nähdään :)

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (2)

Jonna
3/2 | 

Kauniit pitsakat hiukset :) ! Mut hei Karoliina, kuinka on käynykkään siun otsis kasvatuksen kanssa ;) ?!

Karoliina
4/2 | 

Siinähän se kasvaa..kurjaa puuhaa tämä hiusvälivaiheilu

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat