Huomenta!

Minulla on tänään Me&I-kutsut a.k.a höpöttelyilta naisten kesken ilman miehiä tai (ihan kaikkia) lapsia.

20130910-083843.jpg

Yleensä minulle on käynyt Me&I:n suhteen niin, että ennen sesongin live-näkemistä ihastun netissä johonkin tuotteeseen, joka sitten tositilanteessa ei enää miellytä silmää. Ja toisaalta: Aina kutsuilla eteeni on pompahtanut jokin sellainen vaate, joka ei tietokoneruudun kautta ole sykähdyttänyt.

Kuinkahan käy tänään? Nyt minua kiinnostaisi eniten puputunika, autopaita ja aina hehkuttamani joogat (sekä minulle, että F:lle).

20130910-083930.jpg

Joko olet päässyt hypistelemään uutta Me&I-mallistoa? Kerro suosikkisi :)

Terkuin:Karkki

Kuvat: Me&I

Kommentit (7)

Karkki
9/7 | 

Apua :( Se olisi niin ihanan lämmin talvella! F:n yksi lempivaatteista on velourinen sienitunika. Tämä tulisi sen perilliseksi...

Nanna
10/7 | 

Myyjäni ilmoitti, että puputunika on tosiaan loppunut koossa 98/104 ja 110/116. Mutta uutuuksissa saattaa olla joku vastaava.:)

Lotta
11/7 | 

Meille muutti uudesta mallistosta tytölle: navy slimmit, muffinssitunika (se velourinen), muffinssipipo, pupujumppis ja äidille se camelin värinen poncho. Nämä on kaikki ihan meidän suosikkeja!

Karkki
12/7 | 

No voihan harmi. 110/116 olisi ollut juuri F:n koko.

Mikä tämä "uutus" asia on? Koska ne tulevat myyntiin? Onko sulla kuvaa tuollaisista vaatteista?

:)

Nanna
14/7 | 

Uutuudet tulevat kahdessa erässä. Ensimmäiset 18.9. ja seuraavat muistaakseni 16.10. Ei ole tietoa mitä sieltä on tulossa.:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat