TUOTE

  • Pikkuinen kulho, merkkiä en tiedä. Osaako joku sanoa leiman perusteella? 

  OSTOPAIKKA

  • Tammelan tori

  HINTA

  • 0,5e

  KÄYTTÖKOHDE

  • Ei harmainta haisua. Kuppi oli vaan niin kaunis. Rakastan sen värejä. Joihin pieniin oliiveihin tai ihan korukupiksi tämä käy.

  KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Konepesu.

  ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA:

  • Täysin turha ostos, koska selviäisin ilman. Mutta toisaalta rakastan juuri tällaista kauneutta, eikähän kuppi vie kaapista tilaa. Samaan pinoon muiden pikkukupposten kanssa.

  OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • 3/5. Kaunis ja melko tarpeeton. 

  -Karoliina-

   

  Kommentit (1)

  Vierailija
  1/1 | 

  Meiän äidillä on ollut tää kulho jokapäiväisessä käytössä ihan siitä saakka kun vaan muistan, eli ainakin 30v :) täytyypä kysyä muistaako omansa alkuperää :)

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Seuraa 

  Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

  Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

  Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


  Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
  tekijänoikeuslain vastaista.

  Teemat

  Hae blogista

  Blogiarkisto

  2020
  2019
  Tammikuu
  2018
  Lokakuu
  Syyskuu
  Elokuu
  Tammikuu
  2017
  Lokakuu
  Maaliskuu
  2016
  2015
  Kesäkuu
  Huhtikuu
  2014
  2013

  Kategoriat