tmp_26382-Instasize_08252157551541133513
tmp_26382-Instasize_08252157551541133513

 

Torstai. Flunssa edes jokseenkin selätetty. Samoin  osa stressistä. En tiedä, mikä ihme minuun aina kipeänä iskee, mutta silloin kun en voi/jaksa painaa hommia yhtä lujaa kuin yleensä, alan stressata siitä, kuinka paljon tehtäviä asioita on tekemättä. Siinä sitä makailee sängyllä, katsoo kattoa ja kerää ahdistusta. Toiminta, se tosiaan taitaa olla mun juttu.Tänään olimme F:n kanssa Shrek-musikaalin ensi-illassa. F oli intoillut Shrekistä jo  siitä lähtien, kun mainokset siitä tulivat katukuvaan viime keväänä. Lopulta kävikin sellainen onnenpotku (tai sanotaanko, että sellainen onnenpotku järjestettiin meille), että pääsimme katsomaan musikaalia ihan ensimmäisten joukossa. Oli ihanaa! Suosittelen todella. Kerrankin sellainen kulttuurielämys, joka sopii niin lapselle kuin aikuisellekin, eikä kumpikaan joudu tekemään kompromissia.Viikonloppuna meillä on F:n kanssa edessä aika tavallista menoa. Huomenn pidetään varmasti leffailta kaksistaan sitä vaativin herkuin. Ja muuten meillä taitaa rampatakin iso porukka ystäviä ja niiden lapsia kylässä. Päätin pitää F:n ja minun vaatteista pienen kotikirppiksen, ja nyt niiden satoa myydään kavereiden koteihin.Niin ja hei. Keskiviikkona julkistettiin The Blog Awards Finland  2016 -kisan ehdokkaat. Kolmistaan on yksi perhekategorian kolmesta ehdokkaasta, joten jos tuntuu sille, käykää ihmeessä äänestämässä blogi täällä. Äänestäneiden kesken arvotaan vaikka sun mitä ja äänestysaikaa on 27.9 asti, eli ei kovin pitkään. -Karoliina- P.S. Uusi Kolmistaan-osoitehan  1.9, eli ensi viikon torstaista lähtien on cleardot.gifhttp://www.lily.fi/blogit/kolmistaan   

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat