OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä jouluna luulin, ettei tänä talvena tarvita villakerroksia tai kumisaappaita järeämpiä kenkiä, mutta niinhän siinä vain kävi, että kyllä se talvi sieltä tuli. Ja oikein kunnollakin.

Minua ihan nauratti uudessa Ellessä ollut vinkki, jossa kerrottiin tyylikkäin kuvin, kuinka talvellakin voi pukeutua muodikkaasti. Huopahattu ja nahkatakin päälle vetäisty turkisliivi toimivat ehkä Keski-Euroopan talvissa ja taksimatkoilla, suomalaisen koulun välituntivalvonnassa villasukat ja untsikka ovat fiksumpi vaihtoehto.

Vaikka kyllähän minäkin melkein 15 vuotta ajattelin, että tyyli ennen mukavuutta. Mutta kaipa se vanhuus sieltä on sitten iskenyt. Tai junttius. Tämän kahden viikon aikana töihin olen suunnannut joko toppahousuissa tai villapöksyissä.

Oman talvipukeutumiseni tärkein elementti onkin perinteinen kerrospukeutuminen. Kolmet sukkikset ei ole todellakaan liikaa! Eikä neljä paitaa.

Olen huomannut, että minun talvimukavuuttani lisäävät kaksi asiaa: lämpimät jalat ja suojattu kaula! Jos nämä asiat eivät ole kunnossa, ei auta, vaikka muualla kropassa olisi kuinka lämmintä vaatetta. Siksipä mahdollisimman lämmin kaulahuivi ja Crocsin talvikengät ovat olleet ehdottomat työmatkoilla ja F:n kanssa ulkona.

Millä vinkeillä sinä selätät kylmän?

Ihanaa uutta viikkoa!

-Karkki-

*Takki, Elvine // Huivi ja korvapanta, Kaksitvå // Nahkarukkaset, Tiger // "Villa"housut, H&M (ja alla oikeat villapököt, Lindex) // Kengät, Crocs (blogin kautta saadut)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat