P8115190 (1).JPG
P8115190 (1).JPG

P8115191 (1).JPG
P8115191 (1).JPG

No niin. Nyt on sellainen setti tuossa ripsien kohdalla, että ei tee mieli pahemmin katsoa peiliin. Suloisessa sekamelskassa ovat niin omat superlyhyet ja ohuet luomuripset kuin muutama sinne tänne sojottava tekoripsitupsukin, joita olen hermojen pettäessä vähän leikellyt lyhyemmiksi. 

Aloitin viime viikolla meikkaamaan harventunutta ripsiriviäni ihan normaalisti (ripsari + kajaali). Samoin meikinpoisto on tapahtunut aivan armottomasti. Enää en ole suojellut ripsitupsuja, vaan nyt olen pessyt meikit aivan kun minulla ei ripsipidennyksiä olisikaan. Myös meikinpoistoaineilla, joissa on öljyä. Öljyähän siis irrottaa ripsien liimaa. 

Aloitin eilen ripsiseerumin käytön. Kerron siitä ja kokemuksista lisää myöhemmin. Alkutoive tietysti on, että haluan saada omat ripset mahdollisimman nopeasti normaaliin mittaansa. Ne ovat nyt lyhyemmät kuin alaripset!

Olen muistellut tässä mieleni sopukoista, kuinka silmät ilman tekoripsiä oikein meikattiinkaan. Olen miettinyt ripsien värjäämistä näin aluksi, koska liima on vaalentanut omat ripset aivan haaleiksi. Oikeastihan – toivottavasti vieläkin – minun luomuripseni ovat ihan mustat, eivätkä ne kaipaa silloin värjäyksiä. Hyviä vinkkejä ripsentaivuttimista otetaan myös vastaan. Niin ja vedenkestävistä, kohtuuhintaisista eye linereistä. Ripsarin olen jo ostanut ja löytänyt. Luotin kaikkien aikojen suosikkiripsiväriini, Helena Rubensteinin Lash Queen Mascaraan. 

-Karoliina-

Kommentit (1)

minimalistinenmaterialisti
2/1 | 

Essencen Superfine Waterproof eyeliner on paras, mitä olen koskaan käyttänyt! Hintakin vain vaivaiset 3,49 €! Essence merkkiä löytyy ainakin Citymarketeista. Suosittelen todella, helppo tehdä rajaus ja väri on oikeasti musta. Kirjoitin itseasiassa hetki sitten postauksen mm. tästä eyelineristä ja muista todella edullisistä meikkilöydöistä blogissani, www.minimalistinenmaterialisti.com/ruokakauppakosmetiikka-randomit-loydot/. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat