karon kuva.jpeg
karon kuva.jpeg

Hellurei! Kirjoitan tätä postausta kännykällä, koska jätin läppärin piuhan töihin, enkä jaksa lähteä hakemaan sitä. Onhan tuollainen 500 metriä kuitenkin aikamoinen matka.

Kävin tällä viikolla taas sairaalassa ja sain uutta tietoa lektiinitien puutoksesta. Tai no en varsinaista  tietoa, koska lääkärikin sanoi, että tämä diagnoosi on vielä heillekin jonkinlainen mysteeri, vaikka ei varsinainen ääretön harvinaisuus.

Hyvää käynnissä oli se, että suuri osa mun verikoetuloksista oli hyviä. Huonoa se, ettei ratkaisu sairasteluherkkyyteen tai parannusta itse lektiinitien puutokseen ole. Kun näitä lektiinitien kaltaisia "viestinviejiä" on ihmisellä kolmea erilaista, mulla kaksi toimii +90% voimalla ja lektiinitien prosentti oli 1%. Toisin sanoen se on pelistä kokonaan pois.

Sain käsivarteen jonkin rokotteen ja suositukset ottaa hepatiitti- ja kausi-influenssarokotteet. Ja elää terveesti, vaan ei hysteerisesti pöpöjä kartellen. Ts. samaa rataa, miten jo teen.

Olen ollut saamastani rokotteesta yllättävän kipeä. Aivan voimat pois ja mukiloitu olo.

Mutta. Nyt meillä on pieni rakas taapero viikonlopun hoidossa ja omakin olo alkaa parantua. Ulkoilua, rytmiä ja aika "arkista" viikonlopun viettoa siis. Illalla kokkaillaan pitsaa.

-Karoliina-

Kuva: tb-kuva kesältä, kuvaaja Noora Näppilä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat