P1011201.JPG
P1011201.JPG

P1011205.JPG
P1011205.JPG

Minä en ole kovinkaan ahkera tutustumaan meikkitrendeihin. Siskoni ovat ja heiltä saan vinkkiä, opastusta ja neuvoja, kun niitä tarvitsen.

Nämä kaikki kasvojen varjostushommat menevät ihan yli hilseen ja taitotasoni, mutta sen olen sentään oppinut, että (vasta?)värien kanssa on aika helppo pelailla. Jos minulla on megatummat silmänaluset, laitan niille aluksi punaista huulipunaa ja vasta sitten tartun valokynään.

Näppyjen päälle ja punaisiin läikkiin naamassa (minulla esimerkiksi nenässä ja nenän pielissä) löysin puolestaan ihan loistavan tuotteen: NYX-merkin vihreän, nestemäisen Concealer Wand -peitevoiteen. Minulla on joskus hamassa menneisyydessä ollut yksi vihreä ihon väriä korjaava peitevoide, mutta se ei koskaan toiminut kunnolla. Tuolloin kakkumainen töhnä jäi usein näpyn päälle kuivaksi kerrokseksi ja ihon kohta näytti tuolloin vaan entistäkin huomiota herättävämmälle.

NYXin vihreä ihmeaine on kuitenkin nestemäinen, joka tekee sen, että se levittyy ihon päälle todella huomaamattomasti. Tuotteen kostea koostumus sulautuu ihoon ja sen päälle (tai sekaan) on helppo levittää muu ihomeikki.

Hintaa tuotteella 7.90e. Ostin Sokokselta. Sanoisin, että hyvä sijoitus.

-Karoliina-

Kommentit (2)

smagardi
3/2 | 

Kiitos vinkistä! Pitääkin kokeilla tätä omiinkin punoittaviin nenänpieluksiin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat