Onpas ollut mukava viikonloppu.On ehditty rentoutua ja möllöttää vain sohvalla (= erittäin tärkeää), mutta myös nähdä pitkästä aikaa myös ihmisiä.

Perjantaina F oli yökylässä kaverillaan ihan meidän naapurustossa ja me A:n kanssa kaksistaan kotona. Kyllä se joka kerta edelleen yllättävää, kuinka iso tuo lapsi jo on. Tajusin vasta illalla, että en ollut katsonut edes tytöt reissureppuun tämäm lähtiessä ja niinpä vain oli osannut pakata kaiken tarpeellisen uimahallireissua ja yöpymistä varten. Tekee mieli huudella kliseetä: Minne tämä aika oikein menee?

Lauantaina me sitten menimme koko sakilla Helsinkiin A:n siskon tyttären synttäreille. F jäi Helsinkiin yhdeksi yöksi tältä reissulta ja ne vanhukset suuntasimme pian takaisin Tampereelle. Illansuussa käväistiin ystävällä vierailulla ja katsomassa jääkiekkomatsia. Vielä sen jälkeen saatiin extempore-vieraita ja tilatiin iltapalaa Woltista. Olen TÄYSIN HULLUNA Ocan sushibowl-henkiseen kulhoon, jossa on paneroitua kanaa. Niin hyvää! Niin ja ruokailun ohella katseltiin Suomi Lovea, jonka aikana vollitin varasti ainakin viisi kertaa. Miten ihana sarja, en kyllästy ikinä!

Sunnuntaina nukuimme melkein kymppiin. Joka oli taivaallisen ihanaa, koska meidän sisäinen kello herättää aina viimeistään kasilta, vaikka kuinka väsyttäisi (ja/tai saisi nukkua pidempään). Raivailtiin vähän paikkoja, koska huomenaamuna tulee siivoaja (Jes!!). Meillä kävi ystäväpariskunta aamupäiväkahvilla, tyhjennettiin vihdoin kaapit talvitakeista, - asusteista ja kengistä ja tuotiin kevättä tilalle. Mä en vaan usko ensi viikon lumipyryyn! En halua uskoa!

F tuli iltapäivällä kotiin ja nyt on taas tämä sakki kasassa. Latasin Elisa Viihteen ihan vain siksi, että haluan nähdä, miltä tuo "Kaikki synnit" vaikuttaa. Jotenkin teema kiehtoo ihan hirveästi! Joko olette nähneet kyseisen sarjan?

Kivaa uutta viikkoa sinne 💗

-Karoliina-

Kommentit (9)

Taina
10/9 | 

Kaikki Synnit meni melkein yhdellä istumisella 😊 Aihe kiinnostaa ja on hyvinkin tuttu täällä Oulun seudulla.

Taina

Vierailija
16/9 | 

Minä myös kiinnitin huomiota lukuisiin kirjoitusvirheisiin. Eiväthän ne maailmaa kaada, enkä niistä olisi muuten mitään edes kommentoinut, mutta kun nämä tässä postauksessa olevat eivät ollenkaan tunnu "sinulta" - siis onhan kirjoitusvirheitä ennenkin ollut, mutta tässä niiden laatu ja määrä kiinnitti huomioni. Siitä tuli sellainen olo, että onko tää nyt ehkä joku testi siitä, että hyökätäänkö kommenteissa heti ilkeilemään.

Enivei, ihanaa, että viikonloppu on ollut onnistunut! Mukavaa kevään jatkoa koko sakille!

Vierailija
18/9 | 

Kyllä työkseen kirjoittavalta saa vaatia huolellisuutta ja oikoluettuja tekstejä julkaisukanavasta riippumatta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat