OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heippa! Perjantai. Mahtavaa!!

Tämä viikko on ollut kyllä niin täynnä äksöniä, että perjantai tuli kuin itsestään. On ollut kyläilyä, leipomista, blogihommia, blogipalavereja, kotitöitä (vaikkei sitä taas kerran mistään huomaakaan) ja vähän myös sairastelua. F:n nenä vuotaa ja minun mahani on ollut kipeä, koska sorruin lauantaina syömään vehnää ja sen kyllä todella huomaa oloissa. Kai se on uskottava, ettei se todellakaan ole mun juttu.

Viikko on ollut arkeen opettelua. Aamulla on tullut poikkeuksetta kiire ja muutenkin on ollut vähän hakemista tämä arkirytmiin hyppääminen. Kesä on ilmeisesti laskenut tehokkuusastettani.

Onneksi nyt on edessä viikonloppu. Mä lähden illalla kohti Itävaltaa ja helteitä. Säätiedotus näyttää välillä karmeaa ukkosta, välillä täyttä aurinkoa ja liki 30 astetta. Pakasin toiveikkaana Ivana kissahellemekon, Uhanan ohuen hameen, sandaalit ja biksut mukaan, joten toivotaan, että niitä myös tarvitaan.

Oli muuten jokseenkin vaikea arvioida - näin vaa`attomana ihmisenä - milloin laukku painaa 8 kiloa, koska en ota messiin muuta kuin käsimatkatavarat. Toivottavasti ei mene lisämaksuhommiksi, mun pakkaamistaidot kun on välillä vähän huonoja.

Mitäpä muuta? Ei kai tässä muuta kun : Ihanaa, ihanaa viikonloppua, muruset!

Mitäs te meinaatte puuhailla?

-Karoliina-

Kommentit (3)

Elme
4/3 | 

Mä ajattelin ensin että ompa hassua postata perjantaipäivitys näin myöhään - viikonloppuhan meni jo - kunnes tajusin.. Viikko on todella mennyt niin nopeesti että nyt on taas viikonloppu! Huikeeta! ? Nautinnollista reissua!

Ellu
5/3 | 

Viikko tosiaan on mennyt ihan hujauksessa lasten koulujen alkamisen ja oman loman loputtua..

Ihanaa rakkauslomaa :)

elle
6/3 | 

Itävalta niin ihana maa. Muinoin kävin kielikurssin Salzburgissa ja asuin muutamaan vuoden opiskelujen jälkeen. Ihanaa viikonloppua ja rakkauslomaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat