P3182743.JPG
P3182743.JPG

P3182740.JPG
P3182740.JPG

A teki sunnuntaina ruokaa, jonka olin tarkoitus riittää meille sunnuntain lisäksi myös maanantaille. Safka oli kuitenkin niin tajuttoman hyvää, että tuntui, että se loppui vähän jopa kesken jo sunnuntaina, koska jokainen meistä halusi santsata useaan otteeseen. F:n sanoin: Jatkoon!

Tässäpä siis teillekin ohje, jota ei kannata jättää testaamatta.

 

PERUNANACHOT KANALLA

  • jauhoisia perunoita
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • mozzarellaa ja/tai homejuustomuruja
  • kanan rintafilepihvejä
  • mausteita oman maun mukaan
  • voita/öljyä paistamiseen
  1. Kuori perunat.
  2. Pilko perunat ohuiksi "sipseiksi".
  3. Huuhtele perunat kylmällä vedellä.
  4. Kuivaa perunat.
  5. Asettele perunat leivinpaperoidulla uunipellille. Lorottele päälle öljyä, sekä suola ja pippuri.
  6. Paista uunissa 220 asteessa niin kauan, että perunat ovat kypsiä ja niihin tulee kaunis pinta. 
  7. Lisää perunoiden päälle vielä juusto(t) ja anna olla uunissa vielä muutama minuutti niin, että juustokin saa väriä. 
  8. Lisää perunoiden päälle etukätee paistetut, maustetut ja pilkotut kanapalat. Lämmitä koko komeutta uunissa hetki.
  9. Tarjoile peuna-kananachot peston, jogurttikastikkeen ja kasvisten kanssa. 

 

PESTO, LISUKEKASTIKE NRO 1 

  • tuorepestoa/omatekoista pestoa basilikasta, parmesaanista, öljystä ja pinjansiemenistä

 

JOGURTTIKASTIKE, LISUKEKASTIKE NRO 2

  • maustamaton jogurtti
  • hunaja
  • mustapippuria
  • limeä/sitruunaa
  • suolaa
  • korianteria
  1. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Anna kastikkeen vetäytyä jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoilua. 

 

TARJOILUUN

  • kasviksia (tomaattia, kurkkua, avocadoa)

 

Tämmöinen helppo ja superhyvä ruoka keskiviikkoon! Niin ja vaikka nachot menevät arkeenkin, on tämä minusta ihana ja rento illanistujaisruoka vaikka viikonlopulle ystävien kanssa nautittavaksi. 

 

-Karoliina-

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat