Heissuli,

olen viime kuukausien aikana alkanut himoita erilaisia julistetaideteoksia kotiini. Ennen riivin kuvia mistä sattuu, mutta nyt sellainen törkeys on alkanut tuntua kauhealle. Olen alkanut ajatella, että olisi ihana kerätä vuosien ja vuosikymmenten saatossa  jokin sellainen ihana kokoelma erilaisia kehystettyjä julisteita, A) joilla on oikeasti jokin tekijä B) jotka kestävät ajan hammasta C) jonka tekijälle voin maksaa edes pienen korvauksen.

Niinpä olen ajatellut, että alan kartuttaa melkein nollapisteessä olevaa kokoelmaani kuva kerrallaan. Mietin, että voisin hyvinkin ostaa jonkin kehystettävän kortin tai pienen julisteen kerran kuussa. Mitäs sanotte? Onko järkeä? Itse olen ainakin ihan intona tästä uudesta "harrastuksestani". Ja saatepa tekin varmasti nähdä tulevia julistehankintojani .

Ensimmäisenä hankintalistallani taitaa olla juliste Neidin huoneeseen. Olen ihan hulluna Ingela Arrheniusksen mahtaviin kuviin. Nämä julkat löytyvät Hus&Hem:n sivuilta, eikä hintakaan olek kauhean paha. Siinä 20 egen tienoilla. Sitä paitsi tämä ensimmäinen juliste on tehty WWF:n hyväksi, joten hyvään tarkoitukseenhan ne rahat menisivät (#selittelee itselleen#)...

Ingela Arrhenius Be Nice To The World Poster

 

Ingela Arrhenius Owl Poster

 

Ingela Arrhenius Chirping Poster

 

Ingela Arrhenius Ark Poster

 

Ingela Arrhenius  Lion Face Poster

 

Sykähdyttikö kuvat teitä yhtä roimasti kuin minua?

 

Terkuin:Karkki

Kuvat:

Hus&Hem -sivusto. Taiteilija Ingela Arrhenius

 

Kommentit (3)

Karoliina Sallinen
3/3 | 

Neiti sai muuten lopulta tuon WWF:n julkan...Kuva tulee, kunhan saadaan kehyksiin (ts. ennen tytön rippijuhlia. Meidät tuntien).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat