Torstai on vasta illassa, mutta tuntuu sille, kuin olisi vähän pidempikin viikko takana. Eikä mitenkään tuskaisella tavalla pitkä viikko. Vaan niin, että viikko on ollut sen verran vaihteleva, että monenlaista on jo ehtinyt.

Me matkustettiin F:n kanssa lauantaina Hankasalmelle, joten maanantaikin alkoi Hanksulla. Oli ihana nukkua pitkään, koska en ole pitkään aikaan osannut nukkua seiskaa pidempään, vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus. Raskaus on heikentänyt unenlaatua, vaikka tavallaan olenkin väsyneempi kuin ennen.

Maanantai meni Hanksulla töitä tehden, kirppiksellä haahuillessa, mummolla vieraillessa ja illan kruunasi mökkisauna. Järveen meistä ei tosin kukaan – edes F – tällä kertaa päässyt. F oli kyllä menossa jo uimaan, mutta mun serkun lapinporokoira esti aikeet. Reppana koira kun luuli, että F oli hädässä ja poistumassa turvalliselta reviiriltä, eikä antanut tytön joutua surman suuhun. Liikuttavaa suojelua!

Tiistaina mä matkasin Jyväskylään. F jäi mummolaan loppuviikoksi. Heillä oli nimittäin luvassa perinteinen isovanhempien ja F:n yhteinen kesälomareissu. Useana vuonna isovanhemmat ja F ovat olleet ulkomailla, mutta nyt reissu suuntautui kotoisaan Kuopioon.

Jyväskylässä minä tapasin ensin kahta mun ystävää. Syötiin Miriamsissa – kuten aina Jykylä-reissuillani – ja vaihdettiin kuulumisia useamman tunnin ajan. On ihan ihanaa, että elämässä on naisia, joihin on tutustunut ekana yliopistovuonna 2004 ja edelleen jutut kohtaa välimatkasta ja vuosista huolimatta. Kahvilatreffien jälkeen mä kävin Sidoste-töiden puitteissa palaverissa Jyväskylässä. Oli tosi antoisa palaveri, mutta olin kyllä loppuillan –sitten kun olin junalta päässyt kotiin – ihan poikki. Mun jalkoja alkaa särkeä nykyisin tosi nopsaan.

Ilta vietettiin A:n kanssa kaksin kotona. Tehtiin ruokaa ja vaan nautittiin toistemme seurasta. Ehti tulla jo kova ikävä niin pienessä ajassa.

Keskiviikkona mun aamu alkoi palaverilla 8.15. Sitä ennen olin päästänyt siivoojan meille sisään ja kun saavuin kotiin 12 maissa, kiilteli koti puhtauttaan. Kuten instagramissa ylistin, mä rakastan meidän siivoajaa yli kaiken! Se tekee älytöntä jälkeä kolmessa tunnissa.

Torstai meni muutenkin duunihommissa neljään asti. Piti hoitaa yritysasioita (yök) ja tehdä rästihommia. Illalla A ja mun siskon mies meni samaan saunailtaan, joten me vietettiin mun siskon virallista synttäripäivää kaksin Periscopen terassilla. Oli hassua, miten nopeasti helle taas tulikaan kaupunkiin.

Tänäaamuna kello soi viideltä (!!), koska kyyti lähti kuudelta. Me oltiin meidän Sidoste-tiimin kanssa Suomen tekstiili ja muoti ry:n luennolla Helsingissä, ja aikainen aamuherääminen oli kaiken sen arvoista. Nuo luennot ovat antaneet tosi paljon intoa ja ideoita omaan tekemiseen.

Hesa-reissun jälkeen matkattiin takaisin Tampereelle ja ilta on mennyt nyt rauhassa kotona. A on vielä työreissullaan, F soitti äsken videopuhelun ja koti on hiljainen. Huomenna olisi taas ultra äitipolilla ja yhdet kuvaukset. Lauantaina juhlitaan siskon ja tämän miehen synttäreitä ja samojen kemujen kylkiäisenä saadaan ystävä Helsingistä meille yökylään. Sunnuntaina F tuleekin jo kotiin ja sinnekin iltaan on luvassa vielä yhdet kemut. Miten ihana kesäinen ja toimelias viikko takana ja edessä.

-Karoliina-

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Suosittelen jalkasäryn (eli turvotuksen) ehkäisyyn kompressiosäärystimiä! Eivät ole mikään asua kaunistava ilmestys mutta itse käytän aina esim. lennoilla sekä päivinä, jolloin pitää olla koko päivä jalkojen päällä. Mikä taivaallinen tunne kun ottaa illalla säärystimet pois ja huuhtelee jalat kylmällä vedellä:) erittäin vahva suositus! Nimenomaan säärystimet ovat kivemmat kuin sukat, koska niitä ei tarvitse pestä joka käytön jälkeen. Itse käytän zero pointin säärystimiä, kotimainen merkki.

ida ihana
2/3 | 

Kotimaan matkailu on kyllä niin parasta kesällä!:) Me käytiin Mäntän Serlachius-museoissa ja Tampereella, ja ainakin tälle kesälle on vielä suunnitteilla Aulangon-retki ja reissu Heinolan kesäteatteriin. Suomessa on niin paljon ihania paikkoja kesällä, Porvookin on ihana!

Meidän reissusta voit lukea lisää blogistani

http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Mukavaa sunnuntaita ja aurinkoa!:)

Ida

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat