Asu: musta haalari

Merkki: Kaffe

Hankintapaikka: Zalando

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: No teiltä tulee varmasti jo korvista ulos tämä mun ”oikeilla asusteilla asu taipuu juhliin ja arkisimmilla arkeen”, mutta musta varsinkin haalarissa tämä totuus pätee niin hyvin. Tämän haalarin olen ostanut siis monikäyttöön. Olen ehtinyt haalarilla mm. käydä Pyhimyksen keikalla, matkustaa Espanjaan lentokoneella ja käydä töissä. Ihan ykkösvaate, kun ei purista mistään, mutta on silti jotenkin riittävän skarppi.

Hankinnan kannattavuus: Multa puuttui tällainen musta PITKÄHIHAINEN haalari, ja koska olen käyttänyt asua tosi paljon, voisin kuvitella, että haalarista tulee luottovaate. Haalarin matsku tosin hieman mietityttää, että kuinka paljon se kestää pesua. Eniten tykkään viskoosista ja puuvillasta, ja tämä ei ole kumpaakaan. Mua harmittaa, että en ole löytänyt hyvästä matskusta, tai kotimaiselta merkiltä omalle kropalleni sopivia malleja haalareissa. Muuten hauska, kuinka jo tuntee oman vartalonsa. Zalandossa on joku miljardisivua haalareita. Tilasin niistä talvella kaksi ja molemmat oli aivan just eikä melkein.  

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Nyt seuraa huvittava kysymys, mutta miten ihmeessä haalarin kanssa käydään vessassa?? Haluaisin hankkia haalareita, koska ne näyttävä mukavilta, mutta onko ne aivan älyttömän hankalia käytännössä? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat