OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täällä se taas on. Arkisyksy. Takana on kaksi työpäivää. Kolme aamua, kun kello soi 5.45. Muutama aamu, kun F:n kanssa on tallustettu sille tutulle bussipysälle, hypätty siihen tuttuun bussiin ja avattu sen tutun ja turvallisen päiväkodin ovi. Miten mainioita, että siellä on - vuodesta toiseen - ne tutut naamat, joita F rakastaa!

Työpaikallakin tuoksuu tutulle, aamukahvi maistuu samalle kuin kaikkina muinakin työaamuina tähänastisessa elämässä. Arki on lähtenyt rullaamaan, taas kerran.

Aika paljon sitä tuli kuitenkin kesän aikana unohdettua. Pää on deletoinut työsähköpostin salasanan, bussiaikataulu piti varmastaa reittioppaasta. Työkassin sisältöä piti todellakin pohtia kaksikin tovia. Niin ja muistaa se, että illalla on valmistettava seuraavan päivän lounaseväs. Se, mitä ei kyllä ole ollut ikävä, on säätiedotusten seuraaminen. Päiväkotirepun sisältö kun on aika paljon siitä kiinni, on seuraavaksi päiväksi luvattu vettä vai paistetta.

Onneksi arkeen oli tällä viikolla pehmeä lasku. Puolikas viikko. Ja tänään on sitten Flow, huomanna on Flow. Ja sunnuntainakin, jos jaksaa lähteä. Jos ei, sekin on ihan fine, koska ensi viikolla se arki sitten taas jatkuu. Tosin onpahan senkin viikon viikonlopulle jo jotain ihan muuta kuin arkea tiedossa. Arki ja arkisyksy on joskus myös aikamoista juhlaa.

Kenellä muulla on jo arki päällä? Entä Flow-fiilis?

-Karoliina-

 

Kommentit (15)

16/15 | 

Mulla on nyt ensimmäinen syksy, kun ei varsinaista arkea ole. Keväällä tosiaan valmistuin luokanopettajaksi (nähtiin graduhaastattelun tiimoilta Fazerilla), mutta nyt odottelen äitiysloman alkamista lokakuun alussa. Viime talvena haaveilin siitä, että nyt mulla olis oma luokka ensimmäistä kertaa, mutta olenkin taas sijaisuuksien varassa. Onneksi marraskuussa odottava palkinto on kaiken tän tilapäisyyden ja epävarmuuden arvoista! :) <3

Daniella
18/15 | 

Eikös F:kin mene jo eskariin? Meillä kun on tuo samanikäinen poika, niin tuli mieleen :) Täälläkin arki lähtenyt jo rullaamaan ja poika on ihan hirvittävän innoissaan eskarista. Ja minä äitinä tietysti vähintään yhtä innoissaan, että toinen viihtyy :)

Ja jep, vihaan tuota säätiedotusten tuijottelua ja etenkin siitä seuraavaa pään raapimista, että mitä päälle. Nämä välikaudet etenkin on niitä ärsyttävimpiä, kun sää voi vaihdella päivittäin niin paljon, ettei tahdo päästä rutiiniin kiinni, että mikä milloinkin on sopiva kombo. Ja tietysti kun välikausina saman päivänkin aikana ehtii olla kaikenlaista säätä. Sitten pitäisi vielä osata opastaa tuo eskarilainen valitsemaan siellä paikan päällä ne oikeanlaiset vaatteet sen hetkisen sään mukaan. Kun osaisi itsekin.

Ihanaa vähitellen alkavaa arkea teillekin, on täälläkin jo sitä odotettu!

19/15 | 

Aloitti joo :)

Säätiedotusten kyttääminen on kyllä todella ärsyttävää!!

Ihanaa ja uudenlaista syksyä teille monellakin tavalla :)

t
20/15 | 

Arki on jees, sitähän se elämä pääosin on. Ihanat nuo my little pony-kengät! Mistä ne on ostettu? Hyvää arkea teille! :)

Outi
22/15 | 

Moi,

Olette aika paljon menossa Eskon kanssa samaan aikaa, niin onko F:lle vaikea saada niin usein hoitopaikkaa?

23/15 | 

Mistä olet Outi tällaiseen päätelmään päätynyt...? Mulle ei ole vakkarilukijana tullut tuollainen kuva ollenkaan.

Outi
24/15 | 

Seuraan molempia somessa eri kanavilla, niin siitä :)

25/15 | 

No, jos seuraa sekä Karoliinaa että Eskoa esim. Instassa niin voi huomata, että välillä ovat molemmat selkeästi aikuisten menoilla samaan aikaan.. Minusta se on ihan ok ja heidän oma asiansa miten lapsen hoito järjestyy. Joskus molemmille vain sattuu menoa samalle viikonlopulle - on kai lapset hoidossa välillä siinäkin tapauksessa, että vanhemmat ovat yhdessä ja viettävät aikaa keskenään.

26/15 | 

F on tosiaan hoidossa muilla (isovanhemmilla, tädeillä, sedillä) varmasti saman verran kuin silloin, kun olin F:n isän kanssa yhdessä. Joskus on vaikeaa saada hoitaja, mutta silloin on vaan hyväksyttävä, ettei kaikkialle pääse. Eikä tarvitsekaan päästä!

27/15 | 

Miten ihmiset viitsii! Menoja voi tosiaan osua molemmille samaan aikaan ja lisäksi isovanhemmat ja muuta lapselle läheiset aikuiset haluavat edelleen viettää aikaa lapsen kanssa vaikka eron myötä hoidon tarve luultavasti vähenee koska omia menoja on helpompi suunnitella niille ajoille kun lapsi on toisella vanhemmalla. Mutta ei kai se ole syy siihen että lapsi ei edelleen saisi viettää aikaa (tai olla hoidossa) myös muualla. **ttu hankkikaa omat ongelmat ja lakatkaa kyttäämästä muiden tekemisiä!

28/15 | 

Oikeassa olet siinä, että nyt kun omaa aikaa on enemmän, yritetään aina ujuttaa omat menomme noille lapsivapaille päiville. Tosin joskus on tarvetta myös ulkopuoliselle avulle.

Frida
29/15 | 

Tääl vietetty tänään viimest lomapäivää ja huomen paluu arkeen! Koko päivä on menny henkisesti ja myös fyysisesti valmistautumiseen: työreppu kuntoon,hmm mitä kaikkee sinne pitikään laittaa, mitä kaikkee luulen tarvitsevani? bussit,entä missä bussikortti ? Onks pyörässä tarpeeks ilmaa, toimiiko herätyskello? Kuin kauan kestää aamulla saada ittes ihmisen näköseks? Monelt pitää nukkua entä herätä? Eväsboksien kaivaminen ja iso kasa kinkkukiusausta josta riittää eväs pariksi päiväksi! :D Nyt kävin lenkin ja päätän pyhittää loppuillan mahtaville blogeille ja uunissa odottaa kanttarellilämppärit! :)

30/15 | 

Oletpa ollut tehokas. Mulla menee edelleen monen työpäivän jälkeen aamut edelleen säätämiseen. Koskahan saisi taas normirytmin käyntiin?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat