IMG_9416.JPG
IMG_9416.JPG
IMG_9417.JPG
IMG_9417.JPG
IMG_9418.JPG
IMG_9418.JPG
IMG_9419.JPG
IMG_9419.JPG
IMG_9469.JPG
IMG_9469.JPG
IMG_9473.JPG
IMG_9473.JPG

Juuri sellainen viikonloppu, jonka syksyisen työviikon päätteeksi toivookin.

Suuntasimme F:n kanssa heti töistä ja hoidosta perjantaina suoraan junalla Tampereelle.Siellä ruokailimme mun äitin, isän, siskojen ja toisen siskoni poikaystävän kanssa, kierreltiin hetki Koskikeskusta ja sitten ajoimme vielä samana iltana perille Hankasalmelle.

Lauantaina vierähti sitten niiden tavallisten ja tuttujen Hanksu-puuhien parissa. Käytiin mun toisen mummon luona, syötiin pihamarjoja, F leikki uudessa leikkimökissään (kuvia siitä myöhemmin) ja saunottiin mökkirannassa. Niin ja tokihan mä tein taas kirppislöydönkin. Tällä kertaa piti tuhlata ihan 10 senttiä. Ajattelin muuten esitellä sen teille ensi viikolla, mutta en täällä blogin puolella, vaan vain Instagramissa. Muutenkin pohdin, että ainakin osan Viikon kirppislöydöt -sarjan tuotteista ja ehkä joitain muitakin minipostauksia laittaisin bellan sivujen sijaan vain Instaan. Joten tänne sitten vaan seuraamaan. Nämäkin kaikki postauksen kuvat ovat viikonlopun Insta-kuvia.

Mites teidän viikonloppu meni?

-Karoliina -

P.S. Olen tietoinen, että tämä pötköteksti olisi kaivannut kappalejaon. Jostain teknisestä syystä sellaista en saanut tänään tehtyä...

Kommentit (2)

Mimosa
3/2 | 

Tämä ei liity postauksen aiheeseen, mutta aloin vain pohtimaan miten sinä tai bloggaajat yleisesti puhuvat ja kertovat blogistaan lapsille. Esim. kerrotko F:lle, että nyt otetaan kuvia blogia varten tms. Aiheesta olisi kiva kuulla vaikka postauksen muodossa.
Haluan kiittää ihanasta uudistuneesta blogistasi, pakko käydä joka päivä käydä kurkkaan, mitä ihanaa olet kirjoitellut.
Mukavaa syksyn jatkoa.

Karoliina/ Kolmistaan
4/2 | 

Voi juku kun teiltä tulee nykyisin jatkuvasti hyviä postausideoita! Pistän tämänkin muistiin!! Ja joo: F tietää, että äiti "postaa" ja kuvaa blogiin!
Ihanaa syksyä ja kiitos :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat