sannikariniemi1
sannikariniemi1
sannikariniemi2
sannikariniemi2
sannikariniemi3
sannikariniemi3
sannikariniemi
sannikariniemi

Siitä lähtien, kun Esko vähän ennen viime joulua osti meille kotiin Sanni Kariniemen julisteen, olen seurannut Sannin uraa tiiviisti. Muistatte ehkä, kun hurahdin hänen koruihinsa kevättalvella, ja nyt taas puolestani olen kytännyt silmä tarkkana Sannin nettikaupan aukeamista.

Noh. Eilen sain sitten viestin, että kauppa on auki. Ja voi miten ihana sen sisältö olikaan! Sanni valmistui Lahden Muotsikasta tänä keväänä, ja osana hänen opinnäytetyötään Sanni suunnitteli tekstiilikuosin, jonka ajatteli sopivan ensisijaisesti sisustustuotteisiin. Ja kylläpä se sopikin: Suomalaisesta metsästä, suosta ja kansansaduista inspiraationsa saanut Uni-kuosi on nimittäin painettu nyt neljällä eri värillä kankaalle. Niin ja löytyypä samalla kuosilla valmiita sisustustyynynpäällisiä ja yksi printtikin!

Kauniin kuvion lisäksi kankaissa minua viehättää myös se, että ne on painettu KÄSIN Forssassa. Itse asiassa samassa paikassa, kun toisen tekstiilirakkauten, Poola Katarynan, kankaat.

Kyllä suomalaiset nuoret naiset osaavat! Kuulin muuten vähän myös huhua, että jatkossa Sannilta olisi ilmestymässä tyynyliinoja muissakin väreissä, sekä lisäksi kangaskasseja (ja ehkä myös vaatteita, iik!)

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat