Heippa,

Arvatkaas monet kengät Neidille on jouduttu jo tänä syksynä ostamaan? No vastaus on, että tähän mennessä kolmet...talvikengät täytyy tietysi vielä hommata. Tässä alla puolestaan koko perheen syksykenkäsuokkarit :)

Neidin kengän koko on kasvanut toukokuusta kaksi kokoa! Kevätkengät olivat koossa 24 vielä kohtuullisen reilut, tällä viikolla jalka mitattiin Lahden Calossissa, ja koko oli 26 (ja villasukkavaralla 27!).  Aikamoinen tahti, ja ylipäätään kengänkoko vuosi ja yhdeksän kuukautta vanhalla tytöllä.

Kotiin on kannettu nyt The North Facen Gore-Texit Stadiumista, Tretornin kumisaappat Nelly.comista, sekä nämä aivan ihanat Bisgaardin nahka/poninkarvanilkkurit Calossista.

Itse tilasin spartoo.comista nämä ihan lempparikengiksi jo muodostuneet Aiglen nilkkurit ja Eepi luottaa vanhoihin kunnon Dr Martenseihin...tosin vähän uudessa mallissa.

Missäs kengissä teillä syksyyn astellaan?

Terkuin: Karkki

Kuvat:

Karkki, Olympus E-PL1

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat