Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Vita Liberata -suihkurusketus  

Paikka: Tampereen kauneuspalvelut

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mä taisin käydä ekan kerran suihkurusketuksessa joskus kaksi vuotta sitten. Ja tottakai mun ensipelko oli, että muutun oranssiksi, kuten Ross Friendseissä. Mutta lopulta kaikki meni siltä kertaa hyvin ja onnekseni huomasin, että Vita Liberatan sävyt ovat tismalleen samat, jollaiseksi rusketun muutenkin auringossa.

Mitä tuote todella tekee? Suihkurusketushan toimii niin, että riisutaan nakuksi (tai melkein nakuksi) ja sitten kauneushoitolan työntekijä sumuttelee rusketuksen eräänlaisesta sumuttimesta ihon pintaan. Rusketuksen laatu on siis aika paljon kiinni siitä, kuka rusketusta suihkuttaa ja kuinka hyvin hän osaa antaa asentovinkkejä suihkutettavalle. Mä olen käynyt Tampereella kahdessa paikassa, ja tykästynyt aivan ehdottomasti Tampereen kauneuspalveluiden Ninan kädenjälkeen. Rusketusaineen annetaan vaikuttaa ihossa 6-8 tuntia sellaisenaan. Ts. silloin iho on hetken karttavälissä: himppusen likaisen oloinen ja haiseva. Mutta. Kun tämän värin huuhtelee pois, näyttää iho IHANALLE, eikä tuoksu millekään. Lopputuloksena on siis päivettynyt iho.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Jos olisi varaa, kävisin suihkiksessa kahden viikon välein. Mä rakastan päivettynyttä ihoa, mutta en halua enää palvoa aurinkoa samalla tavalla, kun nuorempana. Suihkurusketussävyn freesaavasta ilmeestä kertoo kaikkein parhaiten se, että viime keväänä kun otin suihkurusketuksen ennen meidän häitä, sain kymmeniä viestejä siitä, mitä meikkivoidetta käytän/mikä aurinkopuuteri on käytössä/mitä poskipunaa käytän. Ja noina kyseisinä päivinä kun en ollut laittanut MITÄÄN meikkiä naamaani. Ihon väri oli tuonut vain sen terveen lookin.

 -Karoliina-

Kommentit (1)

-Helen
2/1 | 

Itse olen niin monesti miettinyt suihkurusketuksen ottoa, mutta olen jänistänyt sen vuoksi, etten tykkäisi olla vieraan edessä ilkosillaan (tai lähestulkoon nakuna). Ehkä vielä rohkaistun, varsinkin jos tulos on noin hyvä, kun kerroit. Olen toki nähnyt vähemmän onnistuneitakin lopputuloksia, mutta yleisesti ne joista tiedän ovat olleet aika ok. Mikähän hintataso nykyään on? Pitääpä selvitellä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat